Traditionen tro arrangerer Gimle, i samarbejde med Roskilde kommune, gratiskoncerter i Byparken fire tirsdage i juli. Programmet er nu opdateret med supportnavne.

Det skriver Gimle til Dit Roskilde.

Gimle er stolte af at kunne præsentere endnu et stærkt program til årets Byparkskoncerter. I år glæder de sig til at give gæsterne fantastiske oplevelser til Rasmus Walter, Jonah Blacksmith, Marvelous Mosell og Michael Falch og Dét Band.

Koncerterne vil lige som sidste år finde sted på en scene der står i bunden af Byparken og spiller op mod Pipers Hus.

Dette giver et godt udsyn for et stort publikum og koncerterne indrammes af den smukke udsigt ud over Roskilde Fjord.

“Musik er for alle og livemusik skal være for alle! Derfor glæder vi os til endnu en stærk sommer med store gratiskoncerter i de fantastiske omgivelser i Byparken.

Det er vel i den grad det som Marvelous Mosell vil kalde ‘Antikommerciel Masseappel’ og vi håber det får ‘Den Bedste Danser’ frem i alle,” udtaler spillestedsleder på Gimle, Lars Sloth, og fortsætter:

“Årets program kommer hele vejen rundt fra en endeløst charmerende Rasmus Walter, over en fantastisk musikalsk grovsmed fra Thy og københavnske disco-moves, til et møde i mørket med en af Danmarks mest erfarne og bedste rocksangere, der vel aldrig har været bedre end lige nu.

Kort sagt bliver det en fantastisk sommer i Byparken i Roskilde med musik for alle. Lige i ånden af Alletiders Musikby.”

“Vores politiske mål er, at borgere skal møde musikken i deres hverdagsliv. Musikken skal være en uundværlig, anerkendt og bærende del af livet i Roskilde Kommune. Kort sagt, så vil vi være en Alle Tiders Musikby!

Når jeg ser sommerens program for byparkskoncerterne, så er der ingen tvivl om, at vi på det område er rigtigt godt på vej. Jeg glæder mig til at mærke stemningen og høre musikken i de dejlige omgivelser”, siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget,” Claus Larsen.

PROGRAM:

Tirsdag 10. juli: RASMUS WALTER + SUPPORT: ELISHA

Tirsdag 17. juli: JONAH BLACKSMITH + SUPPORT: WORKERS IN SONGS (TRIO)

Tirsdag 24. juli: MARVELOUS MOSELL + SUPPORT: FULD EFFEKT

Tirsdag 31. juli: MICHAEL FALCH OG DÉT BAND + SUPPORT: GURLI OCTAVIA (SOLO)

Alle dage fra kl. 18.30 i Roskilde Bypark – Musikken starter kl. 19.30

Gratis entré

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle.