Hvem drømmer ikke i hverdagen om at kunne sammensætte sund og ernæringsrigtig kost til familien, uden det tager alt for lang tid?

Nu har alle interesserede mulighed for at få fiduser til, hvordan man kan forbedre sammensætningen af de daglige måltider, når livsstilscoach og ernæringsvejleder Heidi Nielsen give sine bud på sund kost til hverdag og fest.

Det sker tirsdag den 29. maj kl. 18:00 i Osted Slagterens selskabslokaler på Fugletoften 6 i Osted. Aftenen er arrangeret i samarbejde med Hvalsø Løbeklub.

Efter foredraget serveres en sund og ernæringsrigtig tre-retters sommermenu, der er rig på energi og smagsoplevelser.

Prisen for arrangementet er 245,- kr. pr. person. Der er begrænset plads, så billetbestilling er nødvendig hos Osted Slagteren eller på telefon 4649 7044.

”Sundhed skal være sjovt og nemt. Jeg tager udgangspunkt i de 10 kostråd, der er udarbejdet af Sundhedsstyrelsen. Det er råd, som alle familier kan følge. Maden skal ikke måles eller vejes. Man spiser, til man er mæt. Det handler nemlig om at sammensætte kosten på den rigtige måde, spise det rigtige og spise mange måltider om dagen,” siger Heidi Nielsen.

Alle kan deltage i arrangementet. Også selv om man måske er kræsen eller ikke kan tåle nogle typer madvarer.

Foto: Osted Slagteren.