Når du træder ind i TE Salonen i Ringstedgade bliver du mødt af en skøn duft af te og hjemmebag. Cafeens smukke, nostalgiske stuer og den dejlige gårdhave indbyder til hyggelige stunder over en lækker frokost eller måske en Afternoon Tea for Two.  

TE Salonen har en behagelig og afslappet stemning, og det skønne interiør bringer barndomsminder frem om hyggestunder hos bedsteforældre. En nysgerrighed bliver automatisk vakt, når øjet møder alle de spændende ting, som pynter i stuerne.

Hos TE Salonen finder du et stort udvalg af kvalitetste, som du både kan nyde i cafeen eller købe med hjem. Du kan prøve dig frem blandt de fine duftprøver, som vil bringe dine duftsanser i hopla.

Cafeen serverer også morgenmad, lette frokostanretninger, hjemmebagte kager og ikke mindst en helt klassisk Afternoon Tea med kager, scones og agurkesandwich. Er du mest til kaffe, så har TE Salonen selvfølgelig også det.

Mangler du måske en god gave, så er der også delikatesser, puder, tæpper og andre skønne ting.

Dit Roskilde var forbi den dejlige cafe, der er oplagt til kæreste- og venindehygge eller måske bare nogle fantastiske minutter for dig selv. Tag et kig indenfor: