Onsdag den 25. april var en mærkedag hos Osted Slagteren. Her slog forretningen dørene op til en ny satsning. Det skriver Osted Slagteren til Dit Roskilde.

Foto: Osted Slagteren.

Fra denne dag kan kunderne købe økologiske slagtervarer i butikken. De nye økologiske varer leveres af Slagtergården i Holbæk, der har specialiseret sig i økologisk kød.

“Vi har stigende efterspørgsel på økologiske varer i butikken, så det er helt naturligt, at vi udvider vores sortiment og tilbyder et stor udvalg af økologiske produkter fra pålæg til pølser, delikatesser og udskæringer.

Slagtergården er kendt for deres lækre produkter i høj kvalitet. Og det flugter jo også meget godt med, at vi driver forretning i Lejre Kommune, som er en økologisk kommune,” siger slagtermester Kennet Hansen fra Osted Slagter og Ost.

I øjeblikket oplever butikken fremgang i salget. Ost og kød i høj kvalitet er en god kombination, som mange gerne kører langt efter. Kunderne kommer fra store dele af Nord-, Midt- og Sydsjælland.

“Jeg tror, det er fordi, at nu kan tilbyde alt til frokostbordet. Vi har et stort udvalg, og vi har altid mere end 100 oste i butikken fra det meste af Europa,” siger Kennet Hansen.

Og fremover vil det altså også være muligt at vælge økologiske slagtervarer fra den nye disk i forretningen.

Osted Slagter og Ost holder fast i de håndværksmæssige traditioner i slagterfaget. Forretningen stammer helt tilbage fra 1910. Det betyder bl.a., at kød hænger og modner naturligt, og at røgvarer, saltvarer og pålægsvarer produceres helt fra bunden efter originale opskrifter.