Persillepigen skriver på deres facebook: Vi tilbyder råvarer, grøntsager og blomster af høj kvalitet til hverdagen! Det er mildt sagt, må Dit Roskilde konstatere. Vores fotograf trådte ind i den lille butik ved Stændertorvet og blev mødt af store smil og Aladdins hule.

Da hun trådte ind i den smukke butik, blev hun taget imod med et stort smil og meget røde kinder – på den friske måde. Det var som at træde ind i Aladdins hule med den ene kiske efter den anden, fyldt med grønt guld og diamanter.

Imens snakken gik i blandt alle kunder og på tværs af hele butikken, blev hun præstenteret for smagsprøver på b.la. champagnepære og urtesalt, og var ganske enkelt solgt på stedet. En fantastisk kombination af sødt og salt – perfekt til den velsmagende salat. Selvfølgelig skulle der handles lidt, inden hun skulle videre.

Det er ikke bare pjat, når vi nu kan skrive: Det er i sandheden en grønthandler med sjæl, skønne varer og en helt unik stemning.

Se billederner her fra besøget. Følg med på Persillepigens facebookside – så er du klar til dit næste grønne eventyr og du er med garanti glad i låget, når du går derfra med poserne fyldte.

Del på sociale medier