Smarteyes er en svensk optikerkæde grundlagt i 2007. I dag omfatter kæden over 60 svenske butikker, og er snart den næststørste optiker på det svenske marked.

Den første danske butik åbnede i 2013 i Vejle, og siden er det gået stærkt med mange nye forretninger. I 2015 åbnede flere forretninger på Sjælland, bl.a. i Roskilde. Butikken i Roskilde ligger på Algade 9, midt i Roskilde by tæt på det gamle stændertorv.

Nordisk design til fornuftige priser.
Grundholdningen hos Smarteyes er, at optikerbranchen generelt i alt for mange år har været både dyr, kedelig og arrogant. Det har Smarteyes lavet om på med deres koncept, hvor det skal være sjovere at købe smarte briller til fornuftige priser. Denne enkle forretningsidé har kæden holdt fast i, da man alle steder er blevet godt modtaget af de prisbevidste forbrugere. Smarteyes sælger stilrene modebriller, baseret på et godt nordisk design, der er understøttet af et effektivt indkøbssystem, til særdeles konkurrencedygtige priser.

Vil du vide mere om Smarteyes, så læs videre på Dit Roskilde’s partnerside her.

 

Del på sociale medier