Gimle søger frivillige til Roskilde Festival 2018, da de udvider frivlligfamilien og giver dig nu muligheden for at være frivillig på Roskilde Festival.

Som frivillig for Gimle på Roskilde Festival, får du adgang til festivalen, bliver en aktiv del af den og får en masse gode oplevelser. Gimle har ansvaret for campingområde C, på Camping WEST. Dette område skal bemandes af frivillige servicevagter, og det er netop her du kommer ind i billedet.

Hvad får du?
Et festival armbånd til Roskilde Festival 2018.
Et måltid mad, frugt, kaffe/te og saft mens du er på vagt.
En fyraftensøl efter din vagtErfaring med frivilligt arbejde til dit CVEt ”warm-up” arrangement på Gimle inden festivalen.
Gode frivillige kollegaer fra hele Europa

Hvad skal du lave?
Som servicevagt går man rundt på campingområdet to og to, og arbejdsopgaverne omfatter bl.a. patruljering af campingområdet, samle affald, brandvagt, tårnvagt, kommunikation og servicering af festivalgæsterne.

Som frivillig på Roskilde Festival skal du arbejde minimum 32 timer. Du skal derfor have 4 vagter af ca. 8 timer – fordelt på hele ugen (lørdag 30/6-søndag 8/7) Du skal helst være tilgængelig i hele den nævnte periode, men er der enkelte dage du ikke kan arbejde, forsøger de at tage hensyn til det i vagtplanlægningen

Klik her for mere info.

 

Del på sociale medier