I de kommende år vil der blive opført mange byggerier på Musicon. For at fastholde bydelens kreative karakter imens og give de forbipasserende en æstetisk oplevelse, skal der realiseres et storskala kunstprojekt langs Rabalderstræde, der kan inddrage, omskabe og aktivere byrummet.

Projektet vil bestå af ca. 14 individuelle kunstværker udført på byggehegn, der – som en platform for midlertidige aktiviteter – skal bidrage til at bygge bro mellem det nuværende og det kommende, ved at initiere dialog omkring hvad den fremtidige bydel skal kunne.

Kunstværkerne planlægges udført af tre kategorier af kunstnere: fire kreative aktører fra området, syv amatørkunstnere og tre professionelle kunstnere, så det samlede værk fremstår både med lokal forankring og et kunstnerisk niveau, der gør helheden interessant at opleve. Inddragelse af professionelle kunstnere er med forbehold for ekstern finansiering.

De leder derfor efter amatørkunstnere med interesse i dette projekt, så hvis det er dig, kan du her læse, hvordan du kan være med.