LBA Biler i Roskilde er specialister i handel med biler til erhvervsformål.

Firmaet har domicil på Københavnsvej mellem Roskilde og Hedehusene, tæt på det sted hvor Hillerød motorvejen krydser den gamle rute 156 mellem København og Roskilde. LBA Biler er derfor ideelt placeret i den intense kamp på det storkøbenhavnske marked for brugte erhvervsbiler.

LBA Biler handler med brugte erhvervsbiler til den prisbevidste erhvervskunde. Bilerne er typisk mellem to og fire år gamle, og den store parkeringsplads på Københavnsvej indeholder altid noget for enhver smag og pengepung. Der er til stadighed et stort udvalg af forskellige størrelser og modeller på hylderne, og kunderne kan vælge mellem alt fra almindelige kassevogne og op til de mere luksusprægede varebiler.

Bedste priser, største udvalg.
Forretningsfilosofien hos LBA Biler bygger på to akser: Høj omsætning og lav avance. Når LBA Biler typisk sætter priserne på deres biler mellem 10 og 15.000 lavere end den normale markedspris, så betyder det, at man har en større omsætningshastighed end generelt i branchen. Det har man valgt, fordi man stræber efter altid at have Danmarks bedste priser og det største udvalg inden for varebiler.

Vil du vide mere om LBA Biler, så læs videre på Dit Roskilde’s partnerside her.