Kafe Klaus er en varmestue for udsatte mennesker, hjemløse, misbrugere, psykisk syge, ensomme m.v. ca. 50 personer om dagen og min. 300 faste brugere. Det er Kirkens Korshær der står bag.

Den daglige leder er ildsjælen Gitte Dueholm. Gitte har været tilknyttet Kafe Klaus i 11 år og er kendt for sit dejlige væsen, der varmer stuen op. For hende er det vigtigt at give brugerne et sted hvor de kan slappe af og ikke skal bekymre sig om omverdenens krav. ”Varme, nærhed, omsorg – det er omdrejningspunktet for os”, siger Gitte.

Det betyder at brugerne kan smide det panser de ellers ofte sætter op overfor omverdenen. Gitte er dog ikke alene, og det er vigtigt for hende at pointere, at uden de frivillige og en fast stab på fem medarbejdere der ligeledes har været der i mange år, kunne Kafe Klaus ikke overleve.

Vil du vide mere om Kafe Klaus, så læs videre på Dit Roskilde’s partnerside her.

Del på sociale medier