Bilen er for de fleste en stor investering, der fra tid til anden skal ’synes’ og vedligeholdes. Det ved Bilsyn Sjælland alt om og har specialiseret sig i syn. 

Her er man som kunde nødt til at kunne stole på mekanikerens rådgivning og vurdering, da det er de færreste kunder, der selv har skiftet mere end olien på deres bil. Hos Bilsyn Sjælland er man bevidst om dette forhold, og mange kunder er således trofaste gengangere, der har brugt firmaet igennem mange år. Bilsyn Sjælland yder altid leverer et solidt stykke mekanikerarbejde til en ordentlig pris, uden unødvendige ekstraomkostninger.

Bilsyn Sjælland beskæftiger dygtige bilmekanikere, der som firmanavnet indikerer har specialiseret sig i syn; periodesyn, registreringssyn, omsyn, og toldsyn. Som det er de fleste bilejere bekendt indkalder Færdselsstyrelsen til periodisk syn otte uger inden synsfristen. Første gang din bil bliver indkaldt til syn er fire år efter, at bilen første gang er indregistreret. Derefter er det hvert andet år, når der er tale om en almindelig person- eller varebil.

Formålet med bilsyn er at sikre færdselssikkerheden og miljøet. F.eks. kontrolleres styretøj, dæk, lygter, blinklys, bærende dele samt kulilte.

Vil du vide mere om Bilsyn Sjælland, så læs videre på Dit Roskilde’s partnerside her.

Del på sociale medier