Husker du dengang, hvor hylderne i dit værelse var fyldt med lp’er og grammofonen kørte non-stop? Det er gode minder, tænker du måske, men den sorte runde skive er stadig i live og på bedste vis.

Kigger du ind hos VinylFreak, vil du blive overvældet af musikken, hyggen og massevis af plader, plader og plader. Butikken er indrettet så der også er plads til at nyde musikken i sofahjørnet, hvor der er kaffe og aviser.

Vinylfreak er en lille 100% uafhængig familiedrevet pladebutik i musikbyen Roskilde, der som navnet siger, satser mest på musik på vinyl igen.

Den lille butik er proppet til bristepunktet med både nye og brugte LP’er, maxisingler, 7″-singler, en del nye og brugte CD’er samt lidt musik-DVD’er, men næsten alt kan bestilles hjem. De har også den nyeste musik indenfor rock, hiphop, indie, R&B samt ikke mindst et kæmpeudvalg i brugte vinylplader fra 60erne, 70erne, 80erne og 90erne. På nuværende tidspunkt har de ikke færre end 5000 titler i butikken.

Hvem sagde ’tilbage til fortiden’? På den allerfedeste måde? Det gør Dit Roskilde, som var på besøg forleden dag. Vil du vide mere om VinylFreak, så følg med dem på facebook lige her.

Se billedserien her…