ISS søger afløsere med mulighed for fastansættelse til rengøringsjob i Køge og Roskilde.

Som servicemedarbejder har du ansvaret for den daglige rengøring på kontorer og institutioner. Dine opgaver vil blandt andet bestå af afvaskning af gulve og inventar samt rengøring af toiletter, omklædning og baderum.

Udover de daglige rengøringsopgaver forventes det, at du er fleksibel og kan træde til, hvor der er brug for det. Du bliver en del af et team, der sammen leverer den standard og kvalitet, der er aftalt med kunden. Du får ansvar for dine egne områder, og skal være fleksibel, da du gerne skal hjælpe teamet under sygdom og ferie. Du samarbejder godt med dine kolleger og kan kommunikere med alle typer af kunder.

Jobbet tilbyder løn efter overenskomst, en række personalegoder, gode kolleger, en ansvarlig ledelse samt gode muligheder for at udvikle dig. Da det er afløsere vi søger, vil den ugentlige arbejdstid svinge efter behov.

Vil du vide mere om jobbet, så læs mere her.