Professionshøjskolen Absalon har nu åbnet for ansøgning til de ledige pladser, der findes med studiestart i februar 2018.

Det skriver professionshøjskolen til Dit Roskilde.

Der er ledige pladser på pædagoguddannelsen, administrationbacheloruddannelsen, læreruddannelsen samt ernæring og sundhed.

De ledige pladser kan søges indtil den 17. november på Absalons hjemmeside.

Vil man vide mere om de ledige pladser – eller om alle de andre uddannelser – holder samtlige Campus åbent hus i den kommende uge, hvor man kan møde eventuelt kommende studiekammerater og undervisere til en hyggelig aften, hvor man samtidig kan få et indtryk af studiemiljøet.

Kun de nævnte uddannelser har ledige pladser med studiestart i februar. Alle andre uddannelser – og senere tidspunkt for studiestart – har ansøgningsfrist 15. marts 2018 for kvote 2 og 5. juli 2018 for kvote 2.

Se bemærkninger om de enkelte campusbyer her: