Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet Aug 04, 2017 til Aug 15, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport. 

Tricktyveri – Baunehøjparken, Jyllinge – Roskilde
Kl. 1053 anmeldte en 87-årig kvinde fra Jyllinge, at hun kl. ca. 1030 fik uventet besøg af en fremmed mand, der sagde, at han var kommet til at skyde en bold ind i hendes have, som der kun er adgang til via boligen. Han blev derfor lukket ind, og da han forlod stedet, opdagede hun, at 1000 kr. var blevet stjålet fra hendes pung. Den mistænkte har politiet desværre ikke nogen beskrivelse af, men fremgangsmåden er et velkendt trick for at få adgang til ældre medborgeres bolig og aflede deres opmærksomhed fra værdifulde effekter i boligen under eftersøgningen efter en ikke-eksisterende bold.

Færdselsuheld – Dronning Emmasvej-Kong Valdemarsvej, Roskilde
Kl. 0800 løb en 12-årig dreng fra Viby Sj. på løbehjul på kørebanen ad Kong Valdemarsvej mod nord med ca. 35 km/t og krydsede Dronning Emmas Vej, hvor han i krydset blev ramt af en personbil ført af en 44-årig mand fra Roskilde. Drengen fik diverse overfladiske skrammer, og der skete kun mindre materiel skade på bilen. Politiet har optaget rapport om uheldet, da drengen løb på løbehjul på kørebanen.

Tricktyveri – Havslunde, Himmelev, Roskilde
Kl. 1157 anmeldte en 81-årig mand fra Roskilde, at han kl. ca. 1130 var blevet kontaktet af en mand, der ringede på døren og bad om hjælp til at lede efter en bold, som den fremmede mands barnebarn havde kastet ind i anmelderens have. Anmelderen gik ud i haven for at lede efter bolden, men kort efter var den fremmede mand væk. 1600 kr., som havde ligget i en pung på bopælen var i mellemtiden blevet stjålet, og anmelderen mistænkte nu den fremmed mand for at have stjålet dem. Den mistænkte blev beskrevet som: mand, dansk af udseende, 40-45 år, 180-185 cm høj, kort lyst hår, iført ternet skjorte og lyse bukser, talte dansk. Politiet ledte efter manden, men fandt ham ikke.

Forsøg på tricktyveri – Havslunde, Himmelev, Roskilde
Kl. 1718 meddelte en 67-årig kvinde, at hun kl. ca. 1100 havde besøg af en fremmed mand, der oplyste, at nogle piger havde kastet en bold ind i hendes have, hvor de ville hente den senere. Da den 67-årige tidligere havde læst om tricktyverier med denne afledningsmanøvre, var hun skeptisk ved mandens henvendelse. I øvrigt kom der aldrig nogen for at spørge yderligere efter en bold i haven, hvorfor hun syntes, at henvendelsen fra manden var mistænkelig. Manden blev beskrevet som: mand, dansk af udseende, 40-45 år, iført kasket, ternet skjorte og mørke briller, dansk-talende.

Blufærdighedskrænkelse – Ringparken, Roskilde
Kl. 2110 anmeldte to kvinde på 19 og 21 år fra Roskilde, at de kl. ca. 2040 sad på en bænk ved en legeplads, da de pludselig fik øje på en fremmed mand. Han trak sine bukser ned og begyndte at onanere foran pigerne, medens han kiggede i retning mod dem. Kvinder forlod straks området, da de følte sig krænket af mandens opførsel. Manden blev beskrevet som: mand, anden etnisk oprindelse end dansk, ca. 40 år, almindelig af bygning, kronraget, iført sort sweatshirt og beige bukser. Politiet forsøger nu at få manden identificeret med baggrund i kvindernes beskrivelse af ham.

Tyveri fra varebil – Knud Den Stores Vej, Roskilde
Kl. 0325 blev en beboer på vejen vækket af støj fra gaden, samtidig med at hun kunne høre to engelsk-talende mænd i mørkt tøj fjerne noget fra en parkeret varebil. Mændene kørte kort efter fra stedet i en mørk stationcar. Politiet kunne kort efter konstatere, at mændene havde begået indbrud i en varebil, hvorfra de ifølge brugeren af køretøjet havde stjålet diverse håndværktøj og to save. Hverken de to mænd eller deres bil blev fundet ved politiets eftersøgning i området.

Efterlyst mand meldte sig selv – Roskilde
Midt- og Vestsjællands Politi efterlyste den 1. august 2017 to navngivne mænd på 23 år som mistænkte for at have medvirket til adskillige forhold om bedrageri, databedrageri og åger over for svage og udsatte i Roskilde-området i et sagskompleks, hvor en 26-årig mand fra Roskilde har siddet varetægtsfængslet siden starten af juni 2017.

Den ene af de efterlyste – Mahmud Youssef El-Hazzad – meldte sig selv mandag eftermiddag, hvor han sammen med sin forsvarer henvendte sig personligt på politistationen i Roskilde. Han vil nu blive sigtet og afhørt i sagerne, hvorefter anklagemyndigheden vil fremstille ham i grundlovsforhør kl. 1230 ved Retten i Roskilde med påstand om varetægtsfængsling. Politiet leder fortsat efter den anden efterlyste, 23-årige mand Mohamad Ahmad.

Arbejdsulykke – Maglegårdsvej, Roskilde
Kl. 0753 var en 56-årig mand fra Roskilde kommet til skade, da han kravlede op ad en stige. Af ukendte årsager gled stigen trods skridklodser, således at den 56-årige faldt ca. 1½ meter ned. Han slog hovedet ind i en betonvæg og pådrog sig en flænge, selv om han bar sikkerhedshjelm. Den tilskadekomne medarbejder blev kørt til skadestuen i Køge til fornøden behandling, og Arbejdstilsynet blev tilkaldt til at undersøge ulykken nærmere sammen med politiet for at se, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Bortvisning af uønsket person – Køgevej, Roskilde
Kl. 1545 havde en mand taget ophold i baggården hos en forening, hvor han havde et internt forbud mod at opholde sig pga. truende og ubehagelig adfærd over for andre. Ingen kunne ikke formå ham til at forlade stedet. Politiet kørte til stedet for at bortvise en 66-årig mand fra Roskilde. På stedet var også en 52-årig mand fra Roskilde, som viste sig at være efterlyst af politiet som udeblevet fra et retsmøde i fogedretten i Roskilde. Han blev derfor frihedsberøvet og anbragt i et arresthus, indtil fremstilling i fogedretten kan ske fredag formiddag. Ingen af dem blev sigtet for noget efter opholdet på stedet.

Brand i lejlighed – Fælledvej, Roskilde
Kl. 1615 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en lejlighed på 1. sal i en beboelsesejendom. Fælledvej blev kortvarigt afspærret ud for brandstedet, så brandvæsnet kunne komme til med sine køretøjer. Der var brand i køkkenet, men i mindre alvorlig grad. Branden var opstået omkring komfuret, hvor branden formodes at være opstået, efter at noget brændbart var blevet lagt på en varm kogeplade. Der skete kun røg- og sodskade i den berørte lejlighed, og ingen personer kom til skade ved branden hos den 54-årige kvindelige beboer.

Lov om euforiserende stoffer – Svogerslev Hovedgade, Svogerslev, Roskilde
Kl. 2048 fik politiet en henvendelse om, at en gruppe unge var forsamlet ved en klub, hvor de sad og røg – formentligt også hash. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til fire unge, hvoraf en 21-årig mand fra Roskilde blev afsløret med 29 gram hash i sin jakkelomme. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik hashen beslaglagt af politiet. Ingen af de tre andre tilstedeværende var i besiddelse af stoffer eller noget andet ulovligt.

Musik til ulempe førte til narkobeslag – Rønnebærparken, Roskilde
Kl. 0120 kørte politiet ud til en lejlighed, hvor der blev spillet høj musik til ulempe for naboerne. Politiet lagde en dæmper på fem mænd og kvinder på stedet. En af dem – en 36-årig mand fra Roskilde – havde ca. 1 gram hash på sig samt flere tusinde kroner. Både hashen og pengene beslaglagde politiet, fordi hashen er ulovlig og pengene på grund af gæld til det offentlige. Politiet havde en mistanke om, at den 36-årige måske opbevarede yderligere narkotika på bopælen, hvor hans bopæl et andet sted i Roskilde blev ransaget. Ved ransagningen fandt politiet ca. 38 gram amfetamin, ca. 65 gram hash og ca. 130 ml GHB, så sigtelserne mod den 36-årige blev udvidet til også at omfatte disse ulovlige stoffer, som politiet mistænkte ham for at ville sælge til andre. Senere vil han blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Indbrud i skole – Boserupvej, Roskilde
Kl. 0912 anmeldte personalet, at en rude var knust ind til skolens kontor, hvor et skab var brudt op og herfra stjålet en bilnøgle til en bil, der efterfølgende var stjålet fra skolens område. Politiet undersøgte stedet for eventuelle spor og efterlyste bilen som stjålet. Kort efter frokost fik politiet en henvendelse fra skolen om, at bilen var bragt retur af to 19-årige mænd fra skolen. Politiet sigtede dem for indbruddet og den uberettigede kørsel i den stjålne bil. De kan således forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Narkopåvirket biltyv – Ringstedgade, Roskilde

Kl. 1505 kontrollerede politiet en varebil på en tankstation, hvor føreren af bilen netop var gået ind i kiosken. Det viste sig, at varebilen var meldt stjålet d. 070817 fra Skibby. Føreren var en 27-årig mand uden fast bopæl, som blev anholdt for at have kørt i den stjålne varebil og uden at have førerret. Ved ransagning af varebil fandt politiet effekter, som kunne være tyvekoster. Da føreren skønnedes påvirket af narkotika under kørslen, fik han udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Efterfølgende overdrog Midt- og Vestsjællands Politi både den stjålne bil og den anholdte fører til Nordsjællands Politi til videre efterforskning og afhøring i sagen, da den anholdte også selv var efterlyst af politiet i forvejen.

Indbrud i villa – Himmelevvej, Roskilde
Kl. 0810 anmeldte en villaejer, at han netop havde fået en alarm fra boligen, og på overvågningen kunne han se to fremmede mænd i/ved huset, hvor et vindue stod åbent. Politiet kørte straks med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, til området for at lede efter indbrudstyvenen, som dog var forsvundet fra stedet. De to mistænkte blev beskrevet som: mand, dansk af udseende, 16-25 år, kort brunt hår, iført Adidas-trøje, og B: mand, dansk af udseende, 16-25 år, kort brunt hår, iført sort hættetrøje med hvid skrift på brystet. Eftersøgningen i området gav heller ikke noget resultat.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Forsøg på tricktyveri – Ro’s Torv, Roskilde
Kl. 1155 anmeldte en 75-årig kvinde fra Roskilde, at hun kort forinden anmeldelsen havde været i færd med at lægge varer ind i sin bil i p-kælderen under Ro’s Torv, da hun blev kontakt af en fremmed mand (A). Hendes taske havde hun stillet på jorden ved førerdøren. Den fremmede mand medbragte en sammenfoldet kuvert i hånden og spurgte på gebrokkent engelsk om hjælp. Samtidig opdagede den 75-årige, at der på den anden side af hendes bil kom endnu en fremmed mand (B). Hun spurgte ham højlydt, hvad han ville, hvorefter han hastigt forlod stedet. Herefter forlod også den første, fremmede mand stedet uden at have fået hjælp. Den 75-årige informerede herefter centerinformationen om oplevelsen og anmeldte efterfølgende sagen til politiet. Den 75-årige fik ikke stjålet noget, men havde opfattelsen af, at de var interesseret i hendes taske uden for bilen. De to mænd blev beskrevet som: A: Mand, Romansk af udseende, 50 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: talte engelsk med accent, Talte: Engelsk, Iført: lysblå skjorte, og B: Mand, Romansk af udseende, 40-50 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Fedladen, Iført: blå og hvidternet skjorte, khakki-farvede shorts. Politiet ledte forgæves efter mændene i området ved indkøbscentret uden at finde dem.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket A og B i/ved indkøbscentret eller i Roskilde. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Cyklist flygtet efter uheld – Holbækvej, Roskilde
Kl. 1759 anmeldte en 74-årig mand fra Roskilde, at han under kørsel på sin handicapknallert passerede Holbækvej ved et fodgængerfelt for grønt lys. Under passager blev han i flere vidners påsyn påkørt af en gul-klædt cyklist, der kørte på cykelstien i vestlig retning og passerede fodgængerfelt trods rødt lys i færdselsretningen. Efter uheldet fortsatte cyklisten videre i vestlig retning, men ved påkørslen skete der en skade på handicapknallerten, som nu ikke kan køre. Politiet har optaget rapport om uheldet i et forsøg på at få identificeret cyklisten.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Roskildevej-Tofteåsvej-Eilekiersvej, Benløse, Ringsted
Kl. 2150 fik politiet melding om, at en bil var forulykket i rundkørslen i krydset. Det viste sig, at en 52-årig mand fra Tappernøje under kørsel i en personbil ad Roskildevej mod nord påkørte en kantsten, hvorefter han mistede herredømmet over bilen. Han fortsatte ind i rundkørslen, hvor han påkørte en stensætning. Da han var spirituspåvirket under kørslen, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel. Efter udtagelse af en blodprøve og afhøring til sagen løslod politiet den 52-årige, der dog vil høre nærmere, når blodprøven er blevet analyseret. Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken, som den 52-årige slap uskadt fra.

Færdselsuheld – Østbyvej, Himmelev, Roskilde
Kl. 1106 stødte to biler sammen i krydset Østbyvej-Præstemarksvej. Det viste sig, at en 68-årig kvinde fra Roskilde kørte ad Østbyvej mod vest og ville svinge til venstre i krydset ved Præstemarksvej. Under svingningen påkørte hun en modkørende hyrevogn ført af en 47-årig mand fra Roskilde, idet hyrevognen skulle ligeud i krydset. Ingen kom til skade ved uheldet, hvor bilerne fik diverse materielle skader. Den 68-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, da politiet mistænker hende for at have overtrådt færdselsloven i forbindelse med svingningen.

Færdselsuheld / spirituskørsel / brugstyveri – Ringstedvej, Roskilde
Kl. 1459 skete der et færdselsuheld, hvor en bilist var kørt ind i et autoværn. Det viste sig, at en 40-årig mand fra Borup i en stjålet bil kørte ad Ringstedvej mod nord. Under kørslen kørte han af ukendte årsager ind i et autoværn, men kom ikke til skade. Den 40-årige fører var påvirket af spiritus og blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve. Tillige var han også i forvejen frakendt førerretten, så han se frem til at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

Brandundersøgelse – Gyvelvej, Roskilde
Kl. 0757 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i en lejlighed på 1. sal i en ejendom. Beboeren var ikke hjemme, da branden opstod i lejligheden i nærheden af et askebæger med mange cigaretskod. Beboeren – en 62-årig mand fra Roskilde – blev fundet senere på dagen og afhørt til sagen. Politiet har afspærret brandstedet med henblik på yderligere undersøgelsen, idet rygning ikke kan udelukkes at have været årsagen til brandens opståen. Ingen kom til skade ved branden.

Anmeldelse om seksuel krænkelse – Københavnsvej, Roskilde
Kl. 0652 modtog politiet en anmeldelse fra en 20-årig kvinde, der var deltager i en partipolitisk sommerlejr på Hedegårdsskolen. Hun oplyste, at hun tidligere på natten var blevet voldtaget af en mand. Den 20-årige blev herefter rutinemæssigt undersøgt på Center for Voldtægtsofre med henblik på at sikre spor fra gerningsmanden samt efterfølgende afhørt til sagen. Politiet foretog endvidere tekniske undersøgelser bl.a. med hunde på gerningsstedet på/ved teltområdet ved skolen. Efterforskningen førte til, at politiet kunne mistænke en 23-årig mand, der også var deltager i den politiske sommerlejr. Han blev anholdt om eftermiddagen, sigtet for voldtægt mod den 20-årige kvinde og afhørt til sagen. Efter en konkret vurdering fra politiets jurister af de nærmere omstændigheder i sagen blev den 23-årige løsladt i løbet af aftenen uden at være fremstillet i grundlovsforhør. Han er fortsat sigtet i sagen, som efterforskes yderligere.

Æg kastet mod personer – Roskilde-området
Kl. 1541 modtog politiet den første henvendelse fra en 25-årig mand fra Roskilde, som under en gåtur kl. ca. 1530 med et par venner ad Boserupvej ved rensningsanlægget var blevet ramt af et æg i maven. Ægget var blevet kastet ud af en sort personbil, der i høj fart kørte “ned ad bakken”. I bilen var der tre personer – ej nærmere beskrevet.

Kl. 1547 anmeldte en 41-årig kvinde fra Roskilde, at hun under kørsel i bil ad Boserupvej mod Roskilde kort forinden anmeldelsen var blevet ramt af et æg på bilens forrude. Ægget var blevet kastet fra en modkørende, sort personbil med to personer i.

Kl. 1727 anmeldte en 42-årig kvinde fra Roskilde, at hun under en løbetur kl. ca. 1600 på Boserupvej ud for Boserup skov blev passeret af en mørk bil, der kørte med høj hastighed. I forbindelse med passagen kastede en person noget ud af vinduet, og genstanden ramte den 42-årige på overarmen. Lidt senere opdagede hun, at der var tale om et halvkogt æg, der nu havde fremkaldt rødmen på armen.

Kl. 1904 anmeldte en 61-årig mand fra Roskilde, at han kl. ca. 1615 kørte på racercykel ad Lindenborgvej ved pendler-P-plads ved Holbækmotorvejen og blev på sit højre lår ramt af noget, der blev kastet fra et køretøj. Ingen oplysninger om køretøj eller personer. Bagefter bemærkede han æg-masse løbe ned ad benet og havde fået et rødt mærke på stedet, hvor ægget havde ramt.

Kl. 2137 anmeldte en 53-årig mand fra Roskilde, at han under kørsel i bil kl. ca. 1615 ad Ravnshøjvej, Kornerup, i nordlig retning var blevet ramt af et æg på bilens frontrude. Ægget var kastet fra en modkørende, sort personbil med tre-fire personer i. Ægget var blevet knust, og æggeblommen var løbet ned ad frontruden.

Mand ramt af paintballkugler – Ny Østergade, Roskilde
Kl. 2320 fik politiet en anmeldelse om, at der få minutter tidligere fra en personbil var blevet affyret paintball-kugler mod to unge mænd på 15 og 17 år fra hhv. Jyllinge og Roskilde, da de gik i krydset Ny Østergade-Københavnsvej. Bilen var standset i krydset, da den 17-årige blev ramt i knæhasen af paintball-kuglerne på ca. 20 meters afstand, medens den 15-årige ikke blev ramt. Herefter kørte bilen i høj fart ad Københavnsvej mod øst. Politiet ledte med flere patruljer efter en lys personbil med fem døre, muligt en Opel Corsa.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket noget i vejkrydset, herunder oplysninger om gerningskøretøjet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Politiet betragter sagen med større alvor, end gerningsmanden formentlig gør, idet affyring af sådanne paintball-kugler mod personer er langt alvorligere end blot “drengestreger”.

Fremmed mand i haven – Frederiksborgvej, Gerdrup, Roskilde
Kl. 0934 anmeldte en kvinde, at der sad en fremmed mand på en bænk i haven ved familien bopæl. Inden politiet nåede frem, var manden dog gået fra stedet, men politiet traf ham på Frederiksborgvej tæt på Risø. Manden virkede konfus, havde ingen legitimation på sig og kunne hverken tale dansk / andet europæisk sprog eller oplyse egen identitet. Politiet frihedsberøvede derfor manden med henblik på at få fastlagt hans identitet nærmere samt grundlaget for hans ophold i Danmark. Manden viste sig at være en 33-årig mand fra Somalia, men med opholdstilladelse i Sverige, hvilket de nærmere undersøgelse af hans identitet afslørede. Efter et check på skadestuen løslod politiet manden, da der ikke var grundlag for at holde ham frihedsberøvet yderligere eller sigte ham for noget.

Bortvisning af uønsket kunde – Rørmosen, Roskilde
Kl. 1214 ønskede personalet i et supermarked assistance fra politiet til at bortvise en mand, som var spirituspåvirket og til dels aggressiv, ligesom han ikke ville forlade supermarkedet. En lokalbetjent blev sendt til supermarkedet, hvorfra manden havde forladt stedet inden politiets ankomst. Ud for personalets beskrivelse af manden kunne politiet dog identificere den uønskede som en 44-årig mand fra Roskilde, som lokalbetjenten senere traf ved et busstoppested i området. Den 44-årige fik herefter indskærpet, at han var uønsket i supermarkedet. Han blev ikke sigtet for noget i anledning af sin opførsel.

Tricktyveri – Gyvelvej, Roskilde
Kl. 1808 anmeldte en 86-årig kvinde fra Roskilde, at en fremmed kvinde kl. ca. 1800 havde ringet på dørtelefonen og præsenteret sig om “Karina”, der ønskede hjælp til på et stykke papir at skrive et telefonnummer på en mand, som også boede i opgangen. Kvinden blev lukket ind i lejligheden, hvor de sammen gik ud i køkkenet, hvor kvinden begyndte at fortælle en masse irrelevant, efter at telefonnummeret var skrevet ned på et stykke papir. Den 86-årige begyndte nu at fatte mistanke til, at noget var galt, idet køkkendøren var blevet lukket i, ligesom hun syntes at høre støj i lejligheden. Den fremmede kvinde blev sendt ud af lejligheden, hvorefter den 86-årige opdagede, at en anden end kvinde havde rodet ved et syskrin samt stjålet to pengesedler fra en pung i en taske. Den fremmede kvinde blev beskrevet som: A: Kvinde, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-25 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Bar sort rund hat, Talte: Dansk med accent, Iført: Mørkt tøj. Politiet ledte efter denne kvinde i området, men fandt hende ikke.

Disse to anmeldelser om tricktyveri og forsøg herpå er glimrende eksempler på tricktyvenes arbejdsmetoder, som især ældre medborgere udsættes for. Hvis man får en uventet henvendelse fra personer, der oplyser at have et ærinde, som man umiddelbart vil undre sig over, er der ifølge politiets opfattelse ekstra god grund til at være særdeles skeptisk over for henvendelsen. Undlad – hvis muligt – at lukke fremmede ind i din bolig i disse tilfælde. Ved aflæsning af f.eks. gas- og vandmålere eller besøg af håndværksmæssig karakter vil ofte være varslet i forvejen i beboelsesejendomme med lejemål.

Spirituskørsel – Holbækmotorvejen, Roskilde
Kl. 0020 anholdt og sigtede politiet en 55-årig mand fra Roskilde for spirituskørsel i en personbil på rampen ved tilkørsel 14 til Holbækmotorvejen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Indbrud i perioden
Gundsølillevej, Ågerup, Roskilde
Kirkegårdsvej, Gundsømagle, Roskilde
Barnekæret, Gundsømagle, Roskilde
Ørebjergvej, Gundsømagle, Roskilde (2 steder)
Stendyssevej, Gundsømagle, Roskilde
Darupvang, Roskilde
Algade, Roskilde
Astervej, Roskilde
Boserupvej, Roskilde
Himmelevvej, Roskilde
Skovdalen, Ågerup, Roskilde
Møllevænget, Vor Frue, Roskilde
Kamstrupvej, Vor Frue, Roskilde
Rørmosen, Roskilde