Som en del af SPIL DANSK inviterer KulturCosmos til en unik koncertoplevelse. Kom helt tæt på KATINKA i det lille kulturhus med de store ambitioner.
 
Der vil være plads til 50 i CosmosHusets café og billetsalget er allerede skudt godt igang.

KATINKA 3. nov. 2017

Billetten koster 150 kr. og kan købes på www.kulturcosmos.dk. Koncerten er støttet af Roskilde Kommunes Spil Dansk pulje. Kom helt tæt på KATINKA i det lille kulturhus med de store ambitioner.
KATINKA Efterårstour
Med sjælesøgende sange har Katinka på kort tid vundet såvel KarriereKanonen som en Steppeulv i kategorien ‘Årets håb’. I foråret kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, kaster sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt.

Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet i forbindelse med forårets albumtourné – nu er de klar til at tage en tur mere, KATINKA kan opleves live over hele landet i oktober og november.