Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Roskilde Kommune i tidsrummet 8-14. september 2016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-roskilde.dk

Færdselsuheld – Københavnsvej

Kl. 1533 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til et færdselsuheld, hvor en cyklist var blevet påkørt. En 27-årig mand fra Tølløse kørte langsomt pga. kø i sin personbil i vestlig retning ud for indkøbscentret, da han ikke kunne undgå at påkøre en 15-årig kvindelig cyklist på vej tværs over fodgængerfeltet. Hun havde afventet fri passage ved fodgængerfeltet, hvorefter hun cyklede i feltet på tværs af den 27-åriges kørebanehalvdel. Cyklisten blev ramt på baghjulet og væltede ind i en parkeret motorcykel. Den 15-årige pige blev i ambulance bragt til skadestuen i Køge til behandling for diverse småskrammer som følge af uheldet. Politiet optog rapport om uheldet for at kunne afgøre, om nogen har overtrådt færdselsloven i anledning af uheldet.

Færdselsuheld – Østre Ringvej / Industrivej

Kl. 2236 kørte en 29-årig kvinde fra Frederiksværk i en personbil ad Østre Ringvej mod syd frem mod det lysregulerede kryds ved Industrivej, hvor en 71-årig kvinde fra Viby Sj. i forvejen var standset for rødt lys. Den 29-årige kvindes støvle satte sig imidlertid fast mellem bremse og speeder, så hun fik ikke bremset ned og påkørte derfor bagenden på den 71-åriges personbil. Den 71-årige blev bragt til skadestuen til et check, men blev udskrevet som uskadt. Den 29-årige slap også uskadt fra uheldet, hvor der skete materiel skade på de involverede køretøjer.

Voldsom gæst- Jernbanegade

Kl. 0427 måtte politiet assistere dørmændene ved et diskotek med en voldsom, mandlig gæst, der var voldelig over for dørmændene. Manden var delvist blev pacificeret, men trods politiets tilstedeværelse sparkede han ud efter både dørmændene og politipersonalet. En politimand blev ramt et spark, der ramte på politimandens skudsikre vest, så der skete ikke nogen personskade på politimanden. Til sidst lykkedes det at få anholdt den urolige gæst, som var en spirituspåvirket, 20-årig mand fra Roskilde. Han blev indledningsvist anbragt i detentionen og blev i løbet af formiddagen sigtet og afhørt til en sag om vold mod politiet. Den 20-årige var blevet sur over at være blevet bortvist fra diskoteket, hvorfor tumulten opstod, da han forsøgte at komme ind igen. Efter afsluttet sagsbehandling løslod politiet den 20-årige, der dog kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod ham skal afgøres .

Spirituskørsel 

Kl. 2017 anholdt politiet en 24-årig mand med ukendt adresse. Manden kørte i bil på Jernbanegade. Han var påvirket af spiritus og fik derfor udtaget en blodprøve.

Sikkerhedslanding – Lufthavnsvej

Kl. 1300 slog personale i lufthavnen alarm, idet et dansk fly med to personer ombord havde problemer med næsehjulet og derfor ville foretage en såkaldt “sikkerhedslanding”. Diverse myndigheder gjorde klar til flyets landing, der skete uden dramatik og uden skader på hverken fly eller personer kl. 1307.

Narkobilist – Schmeltz Plads

Kl. 0149 anholdt og sigtede politiet en 33-årig mand fra Roskilde for kørsel i en personbil i narkotikapåvirket tilstand. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Indbrud i perioden
Ravnevænget, Havdrup
Hagenæs, Jyllinge
Rådalsvej, Jyllinge
Boserupvej, Roskilde
Anemonevej, Roskilde
Helligkorsvej, Roskilde
Bellisvej, Roskilde
Slæggerupvej, Himmelev, Roskilde
Strærkendevej, Vindinge, Roskilde