Skolerne begynder lige om lidt og det er ligmed: Skolefotografering.

Ret ofte føler mange forældre at de er nødsaget til at købe hele pakken, når deres barn kommer hjem med den store hvide konvolut og man tør dårligt åbne den og se resultaterne. Men der er nye tider på vej, hvis man spørger Vision Fotografi. De er nemlig på forkant med udviklingen indenfor traditionel skolefotografering. De har et anderledes værdigrundlag end de fleste.

De fortæller; Dette er vi helt sikkert også gennem vores interaktive bestillingsside, som tilbyder forældre og elever alle muligheder, og gennem vores fotografiske setup, der løfter elevfotograferingen op på et professionelt niveau. Men herudover vil vi, med baggrund i et stort brændende hjerte for fotografiet, gerne udvikle anderledes koncepter, som skaber opmærksomhed omkring fotografiets muligheder.

Vi har fotografer og konsulenter i hele landet, og vi bestræber os på at vores lokale konsulent
vil kontakte jer efter endt fotografering, for at få en snak om jeres specifikke behov og
ønsker for den kommende fotograferingssæson.

Vision Fotografi beskæftiger kun professionelle fotografer, da skolefotografering er meget mere end traditionel elevfotografering. Det skal gøres rigtigt hele vejen igennem, til glæde for elever, forældre, jer som skole – og for dem som virksomhed!

De hører til i Roskilde men har fotografer tilknyttet i hele landet og mange andre gode produkter. De har et bredt udvalg af produkter og tjenester. Vil I vide mere om Vision Fotografi, så læs mere her. 

 

Vision Fotografi

Vision Fotografi

Vision Fotografi