BOOMBLASTAR FESTIVAL ‘16
BOOMBLASTAR FESTIVAL ‘16

Feat. Marvelous Mosell + Specktors + Pede B & DJ Noize + K-Phax + Nixen m.fl.

BoomBlaStar er gadelampen som sætter fokus på musikken fra gaden med alt fra store erfarende artister til mindre upcoming acts. Festivalen løber af stablen over tre dage og bliver et hip hop-mekka med et autentisk strejf af alle genrens elementer; Deejayind, breakdance, rap og graffiti.

BoomBlaStar Festival ’16 løber af stablen på Gimle fra torsdag d. 1. september til lørdag d. 3. september, hvor du kan opleve det fremmeste den danske upcoming hip hip scene har at byde på i øjeblikket krydret med flere veletablerede artister. Målsætningen er at give publikum og kunstnere et sted hvor de kan komme og opleve hip hop i nær kontakt og vise hvor stort potentiale der er under overfladen.
På BoomBlaStar Festival ’16 kan du opleve:

Torsdag – Pede B & DJ Noize
Pede B & DJ Noize har gennem de sidste mange år imponeret med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og en imponerende evne til at forny sig. Nu er de klar med en efterårstour, der skærer alt fedtet fra og hiver intimitet, improvisation og lysten til at eksperimentere helt frem på scenen.

Fredag – Specktors
Lyden af flabet Hip-Hop, og bastunge rapbeats er en velfungerende beskrivelse for rapduoen Specktors. Siden den spraglede undergrundsgruppe udgav sit første album Shanksville i 2009, har deres charmerende gadedrenge-rap været en niche i dansk hip hop.

Lørdag – Marvelous Mosell
Som en af de eneste rappere i Danmark, forstår han konsekvent at holde fast i firsernes og starthalvfemsernes tidsånd, hvor hiphop handlede om storytelling, originalitet og kreativitet. Udover Marvelous Mosell’s unikke, skøre fantasi og opfindsomhed i historierne, er han blevet benådet med en medrivende danseteknik.
Herudover kan du i løbet af alle tre dage opleve det svedigste lineup fra den danske undergundsscene:
Nixen, Ham Volkan, TFA, Adam & MJ, KompIX, Dingo & Fresco, Skinny Skinz, Doc. T., Spyt De’Ville, Caicedo, Michael Fynne, K-Phax, Elijah Kalema, Behind The Beard, Ambivolume, DJ Funky Love, DJ Jona Rangan, Wombattles Freestyle rapturnering, Struglaz Crew og Echo Out Crew.

TID: Torsdag d. 1. september – lørdag d. 3. september 2016 kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00.
STED: Tanken, Kælderen, Caféen Gimle
PRIS – FORSALG: Partout: 120 kr. + gebyr // Endagsbilletter: 60 kr. + gebyr
PRIS I DØREN: Partout: 150 kr. // Endagsbilletter: 90 kr.
Billetter via www.gimle.dk
Se Gimles efterårsmagasin: Gimle