SalesPartners TM vil den 8. august  åbne på øverste etage i Gullandsstrædes store telefonhus. Det oplyser Roskilde Avis. 

telemarketingVirksomheden, der i forvejen har en afdeling på Frederiksberg, forventer at starte med 10 nye medarbejdere der skal udføre telefonsalg med mobil-abonnenter, arbejdsløshedskasse, forsikring , tv-abonnenter samt ugeblade. Afdelingsdirektør Jonas Odder har store planer og forventer at medarbejder nr. 40 vil blive ansat inden 2017.

Da Roskilde er en god by med stort opland og i udvikling har de valgt den, efter at have undersøgt mulighederne hos området jobcentre.

Noget af det, der gør Roskilde tiltrækkende, er at der er så mange unge under uddannelse på f.eks. RUC og disse unge har ofte en interesse i at tjene lidt ekstra, fortæller Jonas Odder til Roskilde Avis.

Derudover er Roskilde tilstrækkelig stor til, at man kan få stort set alting, og så er det også en fordel at den ligger i bekvem afstand til København.  Jonas Odder bor selv på Frederiksberg, men er glad for at kunne komme til Roskilde i løbet af ½ times tid.

På trods af sine kun 26 år er Jonas Odder en erfaren herre indenfor telefonsalg, idet han efter sin studentereksamen selv blev oplært indenfor faget. Han  har allerede som gymnasieelev blandt andet arbejdet både på dagbladet Børsen, og senere har han haft en lederstilling  hos TDC.

Det gamle telefonhus i Roskilde, hvor der førhen sad mange kvindelige medarbejdere i det daværende KTAS, skal efter planen snart igen syde af liv.

Både det at der nu igen bliver aktivitet i denne gamle bygning, og det at der kommer nye arbejdspladser til byen, glæder Jonas Odder, der nu skal i gang med at oplære alle de nye mennesker der skal have deres daglige gang i huset.

Noget af det vigtige på en arbejdsplads med telefonsalg er arbejdsglæden, siger Jonas Odder, så mon ikke han får nemt ved at finde medarbejdere til dette nye telefonhus.

ORiis

Del på sociale medier