Traditionen tro arrangerer Gimle, i samarbejde med Roskilde kommune, gratiskoncerter i Byparken fire tirsdage i juli.

Nu afsløres årets program, der byder på Roskilde Synger den 5. juli, The Sandmen + Jack In The Middle d. 12. juli, Oh Land + Ida Gard d. 19. juli og Anne Linnet + Wangel (akustisk) d. 26. juli.

Lars Sloth, spillestedsleder på Gimle, udtaler om programmet: “Vi er stolte af at kunne præsentere endnu et stærkt program med en række store navne og flotte opvarmningsnavne. Med Anne Linnets stærke dansksprogede bagkatalog, The Sandmens 90’er Rockhits og med Oh Lands nyskabende pop appellerer koncerterne til et virkelig bredt publikum. Samtidig holder Jack In The Middle de lokale faner højt. Vi glæder os til at give gæsterne en fantastisk oplevelse, det bliver et brag af en sommer i Byparken!”

bypark

Del på sociale medier