Mangler du et uformelt sted at mødes med kollegaer eller forretningsforbindelser – eller et sted at møde nye forbindelser…? Så skal du deltage i Netværksbar.

marts2016“Der mangler et sted hvor selvstændige, freelancere, ildsjæle og andre erhvervsdrivende “bare” kan mødes og netværke. Uden at der er forpligtelser eller dyre årsgebyrer. Et sted hvor man kan komme og gå som det passer en”, oplyser Camilla Hammerich, indehaver af Event & Date.

“Derfor søsætter vi sammen med Cafe & Brasserie Florentz en netværksbar, hvor der vil være mulighed for at komme fra kl. 15.00 og indtil kl. 23.00. Så kig forbi og mød andre som du måske kan hjælpe”.

Hvad kan vi hjælpe hinanden med? Det er arrangørens motto. “Hvis vi har den indstilling, så ender vi jo alle med at hjælpe hinanden og dermed styrke det lokale netværk”, fortæller Camilla Hammerich.

Prisen pr. person er kun 99 kr. https://billetto.dk/da/events/netvaerksbar-i-roskilde

Der er mulighed for at købe en lækker Charcuterifad til kr 89,- pr. person, som kan nydes imens der netværkes – ønsker du at købe dette fad med, så skal du klikke her: https://billetto.dk/da/events/netvaerksbar-med-mad/overview

For virksomheder
Der er 5 “virksomheds-billetter” til 350 kr. De fem første, som får købt billetten, får mulighed for at få en stand, hvilket består af et cafebord med dug – plads til roll up og 2 min. elevatortale om sin forretning. Dette skal ske i tidsrummet kl. 17-19, hvor flest forventes at dukke op.
Dette – inkl. tre entrébilletter – får du for 350 kr.
https://billetto.dk/da/events/netvaerksbar-virksomhedsbilletten

Del på sociale medier