Vil du gerne i form til sommer, har LifeClub en række gode tilbud.

På plakaten er bl.a. et “stram op”-hold for mor/barn, hvor ikke kun nybagte mødre med deres børn kan træne, men også andre som gerne vil træne på hold på disse tidspunkter. Det er hver mandag og torsdag kl. 10.30-11.30.

Du kan også danse både zumba og BodyJam i LifeClub. BodyJam er et koncept fra Les Mills, som ikke findes i ret mange centre i Danmark, så kom og prøv noget anderledes.

Vil du hellere cykle, har LifeClub investeret i det nyeste indenfor watt træning på cykelholdene. Det er stærkt motiverende, at cyklerne er udstyret med display, hvor du let kan følge en farve, tilpasset dit personlige niveau.

Uanset hvilke hold du vælger, er første gang gratis. Få mere at vide om medlemskaber i receptionen.

lifeclub (1)

lifeclub (3) lifeclub (2)

Del på sociale medier