Man kan i øjeblikket, og frem til omkring 1. marts opleve en del flytten rundt og renovering for flere af byens butikker. Der drejer sig bl.a. om undertøjsbutikkerne Femilet og ID Lingeri, tøjbutikken Wagner, og de mange nye butikker ved Støden og andre steder i byen.genåbning

På Roskilde Handels facebookside kan man lige nu læse at Femilet, på Algade 30, holder lukket fra mandag d. 22.februar t.o.m. tirsdag d. 1. marts, pga. renovering. De åbner igen d. 2. marts med gode tilbud og professionel rådgivning.

Det samme er gældende for ID Lingeri, på Allehelgensgade 7, som dog kun holder lukket fra d. 22. februar til fredag d. 26. februar. Og fra d. 1. marts er der stort ombygningssalg, med 50, 100 og 200 kroners marked.

Herretøjsbutikken Wagner derimod ikke bare laver om, de er også ved at flytte i helt nye lokaler, tættere på Stændertorvet, på Skomagergade 22, og de holder åbningsfest d. 29. februar, på det noget specielle tidspunkt 8.29-18.29. Ifølge avisen Paperboy lover Indehaverne af Wagner Roskilde, Svend Overgaard og Jesper Lakjer gaver til de første i butikken.

I Trekroner vil der også snart være fyldt med nye butikker i de nyopførte bygninger ved stationen. Her er allerede åbnet Café Freunde og Zusammen, samt Stjerne Frisør, som begge er flyttet under 100 meter ned ad stien. De får også snart nye naboer i form af bl.a. Den Søde Tand, som for nyligt også åbnede en butik i Djalma Lunds Gård.