Nyhed ph 35-25 bord forside

PH 3½-2½ Bord er designet i 1928 og en af de mange lamper som Poul Henningsen lavede i forbindelse med udviklingen af sit verdensberømte tre-skærms system.

Den er forsynet med den første type af skærmholdere med skrueindstillinger. Metaloverskærmen er forsynet med en omrullet kant, et dekorativt og stabiliserende element der bl.a. får skærmen til at synes tykkere end selve materialet.

De to underste skærme er udført i mundblæst opalt glas. Denne kombination giver en større udnyttelse af lyskilden og lyset bliver mere nedadrettet på grund af reflektionen fra topskærmens hvide underskærm.

Stellet er brun malet messing og fremstår vellignende som datids brunerede overflader.

Bordlampen fås i farverne: hvid, grøn, gul og rød.

PH 3½ – 2½ findes også i pendler Roskilde Design Center

 

Louis Poulsen Lamper

Louis Poulsen er en verdenskendt producent af designerlamper. Igennem et nært samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Shoichi Uchiyama, Anu Moser, Louise Campbell, Verner Panton og mange flere, er der skabt lamper som PH Artichoke/PH Kogle, Collage, PH-lampen eller PH5 som den hedder korrekt, Moser og Panthella. Et belysningsprogram, der spænder fra klassikere til avanceret design – til både privat og professionel anvendelse.

Roskilde Design Center