Er du en af de mange der lige nu sidder med nytårsfortsæt om at få sul på de ekstra kilo der har sneget sig ind i løbet af julen? Så bør du overveje hvilken metode der vil virke bedst for dig. De hurtige metoder til at tabe kilo, og de mange tilbud til fitness centre og maskiner, som ikke bliver brugt, er måske ikke lige det som du har brug for. Ernæringsekspert Annett

Noget af det vigtigste er at tage beslutningen om at komme i gang med at gøre noget, hvis man synes, at man skal ned i størrelse - uanset om man er kvinde eller mand. Den beslutning skal tages, mens motivationen er høj. Det er den for det fleste lige nu, hvor året lige er startet og de tunge middage er bag os for denne gang, siger ernæringskonsulent Annett Jeppsson.
Noget af det vigtigste er at tage beslutningen om at komme i gang med at gøre noget, hvis man synes, at man skal ned i størrelse – uanset om man er kvinde eller mand. Den beslutning skal tages, mens motivationen er høj. Det er den for det fleste lige nu, hvor året lige er startet og de tunge middage er bag os for denne gang, siger ernæringskonsulent Annett Jeppsson.

Jeppsson fortæller, at det handler om at finde sin slankeprofil, og at ikke to mennesker er ens. Så selvom der er noget som måske virker for din veninde, eller søster, så er det ikke sikkert at det er det der virker for dig. Annett Jeppsson kan hjælpe dig med at skille dig af med de dårlige vaner, og finde ud af hvad der kan hjælpe, netop dig.
Hun afholder forløb, både på individuel basis og i hold, og hun afholder gratis informationsmøder, før holdene starter, så man har mulighed for at finde ud af hvad det hele drejer sig om.
På holdene vil man kunne udveksle erfaringer og gode tips med hinanden, og der vil maksimum være seks deltagere på et hold.
Det første slankehold som Annett Jeppsson udbyder startere allerede onsdag d. 6. jan. 2016. Og inden holdopstart afholdes der kl. 14.00, informationsmøde om forløb og metoder. Til dette infomøde er det gratis at deltage, og alle er velkomne.

Både informationsmøde og forløb på slankeholdene foregår hos Annett Jeppsson på Flintebjerg 1 i Osted, 4320 Lejre. Man kan tilmelde sig både informationsmøde og slankehold på telefon 50 52 20 80 eller på mail annett.livsnyderen@gmail.com.
Læs også mere på Livsnyderen.com eller på facebook.

Der er altid maksimum seks deltagere på et slankehold. Det første hold starter nu på onsdag den 6. januar, og her er alle uanset køn, alder og vægt meget velkomne, fortæller Annett Jeppsson, der er uddannet sygeplejerne og som inden holdopstarten holder informationsmøde kl. 14 på Flintebjerg 1 i Osted
Der er altid maksimum seks deltagere på et slankehold. Det første hold starter nu på onsdag den 6. januar, og her er alle uanset køn, alder og vægt meget velkomne, fortæller Annett Jeppsson, der er uddannet sygeplejerne og som inden holdopstarten holder informationsmøde kl. 14 på Flintebjerg 1 i Osted

 

Annetts slanketips
1. Når du skal kickstarte dit vægttab, så vælg en kur og motionsform, der passer til dit temperament og din livsstil.

2. Selvom dit vægttab er gået i stå, så hold fast i dine nye vaner. Din vægt kan svinge engang imellem, og derfor er det vigtigt at holde motivationen oppe.

3. Fokuser på at ændre din levemåde og ikke kun på selve vægttabet. Et varigt vægttab kan godt kombineres med et hurtigt vægttab under kontrollerede forhold.

4. Få en træningspartner og udnyt fællesskabet og konkurrence-genet til at få motivationen frem.