Hvad er anti-stress & Velvære behandling  da-vinci-chakra

Anti-stress-velvære behandlingen er en holistisk behandling. Den består af Access Bars tilsat en håndfuld Kranio-sakral-terapi og toppet med Healing.

Access Bars er en behandling, der nedsætter stress og stopper tankemylder. Den får dig ud af uhensigtsmæssige mønstre. Access Bars giver indre ro og velvære.

Kranio-Sakral-terapi kan hjælpe med at forløse stress, som har sat sig i muskler og bindevæv.

Healing giver flow til fastlåst energi, så din krop får en bedre gennemstrømning af energi. Healing virker smertelindrende, afslappende og afstressende.

Velvære-behandling 

Anti-stress behandlingen er udelukkende beregnet som stress-forebyggende velvære-behandlinger, dvs. der indgår ikke symptombehandling og samtaleterapi i behandlingerne.

Har du brug for mere specifik behandling eller samtaleterapi fordi du f.eks. er stressramt eller lider af kronisk sygdom, hjælper klinikken gerne med det.

Månedskort til anti-stress & Velvære behandling

Du kan købe et månedskort til Anti-stress-velvære

Med månedskortet betaler du en fast pris, uanset hvor mange behandlinger du vælger at få (dog max. 6 behandlinger pr. måned). Det giver dig mulighed for f.eks. at få en behandling fast hver uge.

Månedskortet gælder til op til 6 behandlinger à 50 min i løbet af 30 dage, og introprisen er kun 1495 kr. pr. måned

 

Køb dit månedskort i shoppen http://www.klinikforselvhelbredelse.dk/shop Husk at skrive hvilken dag, det skal gælde fra.

Book dine tider online

—————-

Det siger kunderne, der har købt månedskort til Anti-stress & Velvære

“Jeg blev fuldstændig afslappet af behandlingen”

“Dejligt med en – vel nærmest wellness oplevelse”

“Det er fedt. Glæder mig til de næste -allerede aftalte oplevelser”