Julen er hjerternes fest – og den dag lige op til jul, hvor juleuddelingen i Frelsens Hær foregår i korpsene landet over, er en hjertevarm fest.

image1I Roskilde Korps i Bredgade og for korpsets mange frivillige er juleuddelingen lørdag den 19. december, hvor over 175 familier er inviteret til at modtage en julepakke, en helt speciel oplevelse.

En af korpsets soldater udtaler: “Dagen i dag er helt speciel for os alle sammen, for vi har alle sammen arbejdet hårdt for at indsamle penge og andet til uddelingen. Og julestemningen er altid helt i top, når korpslokalet er fyldt med voksne og forventningsfulde børn.”

På spørgsmålet om, hvor alle pengene, gaver og alt andet kommer fra, svarer korpsets leder, Christian Jochimsen stolt og glad: “Vi er Frelsens Hær giver jo blot videre til ansøgerne af julehjælp, hvad vi selv har modtaget fra virksomheder og fra mange private. Vi har f.eks modtaget kr. 50.000 fra Roskildefestivalen og flotte beløb og gaver fra mange andre virksomheder. Og hver lørdag formiddag har vi stået på gågaden og spillet og sunget de sange, vi er kendte for.

“Vi er så taknemmelige for på denne måde at kunne bringe lidt juleglæde til de familier, som ikke har så meget at gøre godt med – og har svært ved at få enderne til at mødes – også her i julen,” tilføjer Christian.

kkjul2 image2