Gundsø Teater- og Musikforening har gennem årene haft teaterforestillinger og musikarrangementer på Jyllinge Skole, i Hellig Kors Kirken, på Gulddyssegård mm.

Ina-Miriam Rosenbaum (Foto: Anders Hjerming)
Ina-Miriam Rosenbaum (Foto: Anders Hjerming)

Den næste forestilling er “Fandens Oldemor” – en musikalsk dialog mellem PH og hans mor opført af Ina-Miriam Rosenbaum m.fl.

Det sker lørdag den 31. oktober kl. 15.30 på Jyllinge Skole.

Forestillingen med Ina-Miriam Rosenbaum i samarbejde med 3 forrygende rytmiske musikere, har for nylig haft premiere på Teater V i København, hvor den har spillet ialt 10 gange. Både publikum og presse har været ovenud begejstrede.

Nu glæder Ina-Miriam sig til at turnere landet rundt med forestillingen og spille for publikum i hele landet fra Tønder til Thisted, fra Korinth til Kolding, fra Aalborg til Nakskov.

Turneen starter på Odsherred Teater d. 6. oktober og slutter først d. 8. december med 2 forestillinger hos Teatret Møllen.

Ina-Miriam Rosenbaum (Foto: Anders Hjerming)
Ina-Miriam Rosenbaum (Foto: Anders Hjerming)

Anmelderne skrev
Gregers DH *****
Ina-Miriam Rosenbaum kan synge sådan en PH-sang med en stille dobbelttydighed, der rammer en side af PH, der skal en kunstner til at ramme.

Kulturtid ******
‘Fandens Oldemor’ er en ny Kabaret-koncert, som beskriver såvel aktualiteten af de ting, som PH fik skabt, men den belyser også grænserne for de paralleller, der kan drages til nutidens problematikker, herunder de sociale mediers magt. Med på scenen har Ina-Miriam allieret sig med tre dygtige jazzmusikere, der gennemsyrer stykket med nyfortolkninger af PH’s sange. Det fungerer så godt. Ina-Miriam Rosenbaum leverer en sublim præstation –

Jyllandsposten****
Over den halvanden time lange forestilling, der muntert leger med fortid og nutid, med PH, Agnes og Ina-Miriam som personer, er der en forrygende veloplagthed.

Politiken ****
DET ER BÅDE lunt og skarpt, underholdende og eftertænksomt. Ina-Miriam Rosenbaum er den strømførende livline, om hun så er Agnes med forførende hat, Poul med briller og rødglødende skrivemaskine eller synger ’I dit korte liv’, så den går lige ind.

Weekendavisen
INA-MIRIAM Rosenbaum er tæt på fremragende som både PH og Agnes – og som Liva!

Teater 1 *****
På scenen står et yderst velsvingende hold, med Ina-Miriam Rosenbaum som overbevisende frontfigur: Sangstærk i stemme- og tekstfortolkning, stilsikker i de biografiske portrætter, intens som bare fanden og med umanerlig god sans for scenisk timing.

Del på sociale medier