Velbesøgt netværksmøde d. 6. oktober 2015 på anlægsgartnervirksomheden Malmos nye domicil, hvor 50 deltagere fra Netværket SYD var mødt op for at høre om nuværende og kommende byggeprojekter i Roskilde og Ringsted.

Anlægsgartnervirksomheden Malmos havde knapt rullet de sidste maskiner til side og færdiggjort den interne fremvisning af deres nye hovedsæde for deres medarbejdere, før 50 deltagere fra Netværket SYD kom forbi for at indvie de nye flotte lokaler på Gl. Marbjergvej i Roskilde og høre om byggeprojekter i Roskilde og Ringsted.
Første mand på podiet var den ene af tre ejere af Malmos, Per Malmos, der bød velkommen og gav medlemmerne i Netværket SYD et kort indlæg om nyanlæg og grønne tage, som Malmos har specialiseret sig indenfor.

Centerchef for Vej- og Ejendomscentret ved Ringsted kommune, Kenni Nielsen, fortsatte eftermiddagens program med at informere om det netop vedtagne anlægsprogram for 2016 med torveprojekt, områdefornyelse, renovering af veje og stier, som kommunens politikere havde godkendt aftenen i forvejen.

Næste oplægsholder var Mads Mølgaard fra Pålsson Arkitekter, der kom med et indlæg om renovering af den eksisterende boligmasse og fremviste de foreløbige forslag til renovering af klimaskærmen, lejlighedssammenlægning og tilgængelig m.m. fra Korsgården i Roskilde, der er en afdeling under Boligselskabet Sjælland, som er i gang med at ansøge Landbyggefonden om tilskud.

Thomas Hansen partner i Oluf Jørgensen A/S rådgivende ingeniører rundede oplægsrunden af med at fortælle om Roskildeafdelingens igangværende og kommende opgaver og hvilke samarbejdsmuligheder, der kunne være for de fremmødte deltagere.

Traditionen tro var der mellem de forskellige oplægsholdere afsat tid til speeddating, hvor de fremmødte medlemmer fik mulighed for at komme i dialog med eftermiddagens talere og skabe netværk og dialog med de øvrige deltagere.

Dagen blev rundet af med tapas og lidt koldt til at skylle dagens spændende oplæg og mange informationer ned med.
Indgangspartiet_af_Malmos_nye_hovedsæde

Kenni_Nielsen_fortæller_om_kommunens_godkendte_budgetter_for_bygge_og_anlæg

Mads_Mølgaard_fra_Pålsson_Arkitekter_Fortæller_om_tankerne_bag_den_kommende_renovering_Korsgården

Malmos_nye_domicil_by_night

Medlemmerne_speeddater_med_dagens_talere

Pauserne_mellem_indlæggene_blev_brugt_flittigt_til_at_netværke_med_hinanden

Per_Malmos_byder_velkommen_og_fortæller_om_baggrunden_for_placeringen_af_de_nye_lokaler_i_Roskilde

Per_Malmos_viser_den_levende_væg_frem