Torsdag 5. november 2015 kl. 20.00. Tanken, Gimle.

Go Go Berlin har på rekordtid cementeret sig som et af Danmarks største rocknavne og banet sig vej til stjernestatus med udgivelsen af deres anmelderroste debutalbum “New Gold”.
Go Go Berlin originalGO Go Berlin
Debutalbummet som efter over et år på gaden stadig klinger sig fast til den danske albumhitlistes, og en endeløs række af hæsblæsende liveshows, som har henrykt publikummer verden over har fået toneangivende anmeldere til at lovprise bandet.

”Det er altså imponerende, at et band, hvis debutalbum blot er et par måneder gammelt, kan have et fyldt VoxHall til at synge med med samtlige af deres numre […] Respekt herfra. Man kan indstille bomber efter de drenge.” skriver GAFFA og kvitterer med 5 stjerner.

300 shows fordelt på over ti lande og tre kontinenter
Således er det de seneste par år blevet til knap 300 shows fordelt på over ti lande og tre kontinenter, hvor den tryllebindende scene tilstedeværelse fra frontmand Christian Vium og kompagni har indtaget de helt store scener på festivaller landet over, optrådt på tysk tv foran millioner af seere og blæst den amerikanske musikbranche omkuld med showcases på nogle af USA’s mest prestigefyldte spillesteder i L.A og New York.

‘Electric Lives’
I august 2015 udgav Go Go Berlin deres nye album ‘Electric Lives’, som fik 6 stjerner i GAFFA med ordene: ”Det her lugter af tørt krudt og føles som en fuldtræffer. Fra Danmark til Berlin, det næste må være verdensherredømmet.” Go Go Berlin er på vej til at blive Danmarks næste store internationale succes!

Pris: 140 kr. + gebyr i forsalg – 175 kr. i døren. Billetter