Flotte farver og frie linjer pryder billederne som lige nu er udstillet i Galleri Blå. DSCI7295Kunstneren Lone Skifter Hansen har både taget inspiration fra andre kunstnere, i sine portrætter og bygningsbilleder, og har brugt sin egen frie fantasi til sine mere abstrakte og helt unikke værker. Billederne er lavet med fedtfarver og der er mange flotte detaljer og kraftige farver i samtlige værker. Ved siden af hendes billeder, har Lone bl.a. også lavet æsker, armbånd, lys og tasker, og alle i flotte og strålende farver. Lone har fokuseret på sin kunst siden 1998, og selvom hendes meget fascinerende, detaljerede og farverige værker viser at hun mestrer sit håndværk, mener hun selv at hun stadig har en del at lære.

Udstillingen kaldes ’Byliv’ og kan ses frem til d. 30. oktober 2015. Galleri Blå ligger på Blågårdsstræde 9, 4000 Roskilde, og har åbent onsdag-fredag kl. 14.00-17.00 og lørdag kl. 11.00-15.00.