Anne Linnet udgav i april 2015 et nyt album, der bugner af gode popnumre med tekster og melodier, som vi kender Anne Linnet bedst. Nu drager Anne Linnet med bandet på turné landet rundt for at spille både nye og gamle sange.

Anne Linnet, musiker, sangskriver, sangerinde.
Anne Linnet, musiker, sangskriver, sangerinde.

Anne Linnet, som har mere end 40 år bag sig i sin musikkarriere, har blandt andet givet os moderne klassikere som ‘Tusind Stykker’, ‘Smuk og Dejlig’, ‘ Glor på Vinduer’ og ‘Barndommens Gade’.

Anne Linnet har desuden modtaget IFPI’s Ærespris, som gives for hendes samlede karriere, og for hendes betydning for dansk musik.

Nu er Anne Linnet så tilbage med endnu et stærkt album, der melder om varmere sound end de forrige udgivelser. Albummet er kort sagt mere organisk end elektronisk, med numre det er akustisk orienterede, med fine referencer til artister så forskellige som Sheryl Crow, Cardigans og Danseorkestret.

Anne Linnet drager nu på turné med hendes velspillende band, og de vil give publikum en oplevelse med numre fra den nye plade samt de klassikere langt de fleste af os kan synge med på.

250 kr. + gebyr for nummereret siddeplads
Billetter gimle.dk