Kai Verner Nielsen
Kai Verner Nielsen

Roskilde Gymnasium åbner dørene for byens borgere med en række gratis foredrag i skolens Multisal i Sciencebygningen. Kom d. 23. september 2015 og hør det første af fem foredrag – her vil Kai Verner Nielsen fortælle om sin passion for byen Rom.

Man kan tale om den i dagevis, og den kan studeres i årevis. I foredraget “Rom i fortid og nutid” vil lektor Kai Verner Nielsen tage os en tur igennem byen – lige fra oldtiden, renæssancen og barokken til det tredje Rom fra 1870-1945. Alt sammen i en nutidig sammenhæng og med lysbilleder fra Kais egne besøg i Rom.

Kom og hør om Forum Romanum, Colosseum og triumfbuerne. De store kirker og katakomberne. Piazza Navona, Den spanske Trappe og Trevifontænen. Og så kommer der også en overraskelse eller to undervejs. Forhåbentlig kan aftenen give lyst til at se eller gense “den evige stad” på egen hånd.

TILMELDING
Det er gratis at deltage og tilmelding til arrangementet sker ved at sende en e-mail til tilmelding@roskilde-gym.dk. Skriv venligst titel på foredrag samt navn og deltagerantal.

Roskilde Gymnasium serverer vand, the, kaffe og småkager i pausen.

Dato: 23. september 2015
Tid: 19-21
Sted: Multisalen, Sciencebygningen, Roskilde Gymnasium