LH Hockerup A/S med base i Roskilde overtager diamantskærefirmaet M. Niemann i Ringsted.
Efter flere års samarbejde har entreprenør LH Hockerup A/S i Roskilde netop overtaget diamantskære-virksomheden M. Niemann i Ringsted.
”Vores største forretningsområde er nedrivningsarbejde, men i forbindelse med projekter, hvor der er tale om delvis nedrivning eller miljøsanering, har kunderne ofte også brug for bore- og skæreløsninger. Dem har vi hidtil udført i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, og det vil vi fortsat gøre brug af, men i en række tilfælde kan det løses mere effektivt, når vi kan planlægge og udføre opgaven med vores egne folk” udtaler direktør Jan Langkjær fra LH Hockerup A/S i en kommentar til opkøbet.

IMG_4207 Michael Niemann - Jan Langkjær - Lasse Hockerup midres

Nedrivningsentreprenøren oplever, at finanskrisen er ved at slippe sit tag i byggebranchen, idet både nedrivningsopgaver og renoveringsopgaver er i vækst.
”Ved total nedrivning er der kun sjældent brug for skærearbejde i beton, medmindre miljøsaneringen kræver det. Men i forbindelse med renoveringsopgaver er det typisk, at de materialer og elementer, som ikke skal anvendes eller som er miljøfarlige, bliver skåret ud. Der kan også være tale om at bore huller til fremføring af kabler og installationer” fortæller Jan Langkjær.

Efter en periode med sonderinger og drøftelser blev overtagelsen af den mangeårige samarbejdspartner M. Niemann i Ringsted formelt gennemført 1. september i år, hvor Michel Niemann sammen med en række medarbejdere blev en del af LH Hockerup A/S.
”Vi har arbejdet sammen med Hockerup gennem mange år og altid haft en god kemi og en god tone mellem os. Jeg er glad for, at vi med salget til Hockerup har fremtidssikret virksomheden og at medarbejderne nu indgår i et større fagligt miljø” siger Michael Niemann i forbindelse med salget af sin virksomhed M. Niemann.

LH Hockerup A/S er den største af de to virksomheder med en årlig omsætning på godt 120 millioner kr. Ikke alene toplinjen forøges naturligt med opkøbet. Også bundlinjen forventes at følge med, idet der på det administrative område opnås en række synergieffekter blandt andet med fælles administration, bogholderi og revision.