At opleveDSCI1950
At være aktive
At blive klogere
At skabe større netværk
SAMMEN!

Det er formålet med Din projektpartner, som er Susanne Stilling Frederiksen enmands-virksomhed. Hovedideen er at det hele skabes i samspil med kunder og deltagere.
For hende er det vigtigt at kunne arbejde med noget hun kan lide, hvor hun kan bruge sin viden, bevæge sig, lave god mad og være sammen med andre spændende mennesker. Det har hun nu skabt i Din Projektpartner, eller Your Project Partner på engelsk. Hendes kundekreds er nemlig også meget international, idet hun både tilbyder privat danskundervisning, guidede ture på engelsk og i fremtiden vil byde på bl.a. Sprogcafé og ’Cooking Together’.

Guidede ture i byen

Hun arbejder lige nu på at skabe et navn i byen, og er godt i gang med etablere både hjemmeside og nyhedsbrev. Men selv før det er på plads inviterer hun til de første events – guidede ture rundt i Roskilde.

Turene foregår på engelsk, og den første er den 3. september 2015, mellem kl. 16.00 og 18.00. Denne tur tager dig med en tur til norddelen af centrum – havnen, Skt. Jørgensbjerg, Gimle, Domkirken og meget mere. Turen starter og slutter ved Gasværket, Vindeboder 1, 4000 Roskilde. Find eventet på facebook her.

Den anden tur foregår den 4. september 2015, og tager dig med til syddelen af centrum – forbi den gamle togstation, Roskilde Ring, Paramount, Musicon, INSP! mm. Mødestedet for turen er ude foran Roskilde Stations hovedbygning, og det er ligeledes kl. 16.00-18.00. Find eventet på facebook her.

Begge ture foregår på engelsk, og koster 50kr, og 40 kr. for studerende. Susanne kunne godt tænke sig at alle meldte sig til på forhånd, via mail til s.s.frederiksen@gmail.com, så hun har en ide om hvor mange der kommer med. Men man er også velkommen til bare at møde op.
Disse to ture er indledningen til en række guidede ture på engelsk og dansk. Man kan også få designet ture tilpasset individuelle ønsker.

Ud over hyggelige gåture rundt til lokale seværdigheder, tilbyder Susanne privat danskundervisning, og hvis man spørger om hendes jobtitel så svarer hun ”personlig assistent, guide og eventmaker”. Det er hendes tre hovedområder, men hun kan så meget mere.

I fremtiden vil Susanne også tilbyde en række Sprogcaféer i samarbejde med de lokale cafeer, hvor internationale kan tale dansk, og hvor de kan skabe et godt netværk i lokalområdet. Desuden vil konceptet Cooking Together også tilbyde kvalitetsmadlavning med forskellige temaer, som f.eks. Caribbean Cooking, Indonesian Cooking, Indian Cooking, og Green Cooking – hvor man kan lære at lave lækker mad af folk der har forstand på det. Følg med i udviklingen af virksomheden og de mange spændende events, via deres facebook side.

Som personlig rådgiver og i sine events går hun blandt andet op i sund mad og motion, på et niveau hvor alle kan være med. Hun går også op i bæredygtighed, og en anden ting hun planlægger er en foredragsrække, med PhD studerende og professorer fra de forskellige universiteter i området, hvor de kan fortælle om deres research og hvad de går og laver inden for murerne. Dette kalder hun Wiser Together, og det vil også indeholde foredrag med andre spændende personer, som kan dele ud af deres viden.

Kort sagt er Din Projektpartner en virksomhed hvor blandt andet samarbejde og vidensdeling er metoderne, og hvor livsglæde og sundhed er målene.