Ungdomsboligerne Filosofarken, som ligger ved RUC, har inviteret hele trekroner til Septemberfest lørdag d. 12. september. DSCI5828
Filosofparken har i de seneste par år haft et lidt dårligt ry, som de er ved at rette op på, blandt andet ved at invitere både familier og unge til fest.

Festen starter kl. 14.00 hvor der vil være mulighed for at spille kop-bold i en oppustelig fodboldbane, lave snobrød ved søen, købe popcorn og slush-ice, og spille rundbold.

De unge arrangører bruger også en del tid på at lave pizza til alle, så der kl. 16.00-19.00 sælges lækker hjemmelavet pizza, og fra kl. 18.30 er der også mulighed for dig og dine venner at give et nummer på den åbne scene.

Kl. 20.00 slutter det udendørs arrangement, og festen fortsætter indenfor i afdelingens fest-lokale – med diskotek, pool og billige drikkevarer.

Alle er velkomne!

Det sker i Filosofparken, mellem bygningerne, omkring Lysalleen 400, 4000 Roskilde, samt ved Trekroner Sø. Arrangementet starter kl. 14.00 og slutter først kl. 02.00, og det er gratis at deltage i.

Se mere på Facebook.

Del på sociale medier