Selvom slagterigrunden på Køgevej 4-6 er solgt til Boligselskabet Sjælland, DSCI1599og de endnu ikke ved hvordan de skal udvikle grunden, kæmper ISNP for at kunne blive i lokalerne og fortsat drive deres kulturhus.

ISNP har allerede en masse planer for aktiviteter i efteråret, disse giver dog en del økonomiske udfordringer for foreningen, da tilskuddet fra Roskilde Kommune ikke er nok til at dække disse.

ISNP er blevet et anerkendt sted i Roskilde, som tager sig godt at svage, unge eller utilpassede og hjælper med forskellige aktiviteter, blandt andet deres daglige netværksgruppe Ledige Med Drive, som er en stor hjælp for mange ledige i området.

Ligeledes er Headspace et projekt som er et samarbejde mellem ISNP og Center for Socialpsykiatri, og som har hjulpet rigtig mange svage unge til en mere positiv hverdag.

Og selvom ISNP nu står til at skulle være ude af bygningerne i slutningen af 2016, vil de stadig fastholde deres mange aktiviteter og forhåbentlig tilbyde endnu flere, så der i fremtiden også vil være et kulturelt sted at tage hen for alle os Roskildensere.