Lørdagene bliver fyldt med musik i Djalma Lunds Gaard, ved Algade, når der inviteres til gratis koncerter for alle kl. 11-14.DSCI1345

4. juli. Funk med Paulo Menconça

Portugisisk-svenske Paulo Menconça spiller for fulde blæs, når hans blanding af funk og klassisk rock fylder op i Djalma Lunds Gaard. Han har turneret med Tina Turner, og er kendt i Sverige for sin første plade ”Respect My Aim”.
Koncerten afholdes lørdag den 4. juli 2015.

11. juli. Special Fusion med Michael Bladt

Michael Bladt har modtaget den århusianske Gaffelpris i 2014, og spiller nu med sit nye band Special Fusion Edition. De byder på en blanding af mange forskellige genrer, bl.a. funk, balkan og smooth rock. Koncerten afholdes lørdag den 11. juli 2015.

18. juli. Brander/Larsen & the Electric Blues Band

Peter Brander og Morten Larsen er tilsammen Brander/Larsen. Morten Larsens karakteristiske rock/blues vokal er perfekt sammen med Peter Branders ekstremt velspillede lead-guitar, så tilsammen er der dømt guitar blues i topklasse. De spiller engelske og amerikanske rock- og bluesnumre, bl.a. Muddy Water, BB King og Doobie Brothers, og de bliver backet up af et hold musikere, som er vant til at spille med store navne. Koncerten afholdes lørdag den 18. juli 2015.

25. juli. Søren Sørensens Swingcats

Med inspiration fra jump og blues, jazz, swing, rythm and blues og rock’n roll, er der lagt op til jazz- og swingmusik med et bredt repertoire. Swing Cats har spillet på festivaller og har udgivet to cd’er. Bandet blev dannet af tenorsaxofonisten Søren Sørensen i 1976. Koncerten afholdes lørdag den 25 juli 2015.

1. august. Soul og Blues med Mike Andersen

Mike Andersen har stået bag flere albums og har været nomineret til bl.a. DMA som bedste Voxpop album. Han spiller ægte og intens soul og blues, og bliver akkompagneret af Jens Kr. Dam som spiller både klaver, trommer med fødderne og synger kor. Så der er lagt op til en spændende koncert med Mike Andersen. Koncerten afholdes lørdag den 1. august 2015.

8. august. Hans Knudsens Jumpband

Der lægges op til en New Orleans traditionelt råswingende lyd, med både jazz, jump, rythm & Blues, boogie-woogie og rock, når Hans Knudsens Jumpband spiller. Hans Knudsen spiller klaver og synger, og Hans Leonardo Pedersen lægger saxofon og klarinet til, hvilket er hovedparten af dette energiske Jumpband. Koncerten afholdes lørdag den 8. august 2015.

15. august. Sahra da Silva

Sahra da Silva deltog i Talent 2010, og blev da sammenlignet med Janis Joplin, og hun beskriver sig selv som en luksushippie. Sahra har spillet på bluesbarer og rundt omkring i København siden 2006, og hun synger med hjertet, for at få afløb for frustrationer og sætte en masse tanker og følelser i gang. Koncerten afholdes lørdag den 15. august 2015.