Roskilde Ring har i år 60 års jubilæum, og det bliver en larmende fornøjelse når både racerbiler Roskilde-Ring-Jubilæumsløb1og motorcykler fylder gaderne ved Roskilde havn lørdag og søndag.

Programmet byder på opvisninger og mulighed for at få en køretur, både i bil og på motorcykel – hvor dit bidrag går til Roskilde Sygehus.

Man kan både købe endagsbilletter og weekendbilletter, samt VIP billetter til eventet, og opvisningerne starter lørdag kl. 10.00, mens der er tidtagninger allerede fra kl. 8.30, og den sidste opvisning slutter kl. 18.00. Om søndagen starter de også kl. 8.30, og de sidste motorcykler kører banen rundt kl 17.25.

Det betyder dog også at dele at Sankt Clara vej, Skt. Ibs Vej og Frederiksborgvej, mellem rundkørslerne ved havnen, er spærret helt af. Hvad enten du har lyst til at kikke forbi løbet, eller bare skal forbi området denne weekend, er det en god ide at lade bilen stå hjemme og tage enten bussen eller cyklen. Der kommer mange mennesker til byen, og det bliver helt sikkert en fed oplevelse, når Roskilde lægger by til jubilæumsløb.

Se mere om Roskilde Rings Jubilæumsløb og køb billetter her.

Del på sociale medier