Gimle er Roskildes ungdomskulturhus og danner platform som spillested for mange af de koncerter, der afholdes i byen. Programmet er altid varieret, så det tilfredsstiller forskellige aldre og smagsløg. I april 2015 kan du opleve musik fra blandt andre Turboweekend og Brødrene Olsen. Nedenfor kan du læse lidt om et udpluk af koncerterne som spilles i april. Billetter som sælges i forsalg kan købes på Gimles hjemmeside: www.gimle.dk.

Den 16. april kl. 20 spiller Turboweekend electro-rock. En billet til aftenens koncert koster 175 kr. i forsalg og 210 kr. i døren. Dørene åbnes kl. 19 og koncerten er stående.

turbo

Den 17. april kl. 21 spiller Pede B og DJ Noize rap. En billet til aftenens koncert koster 70 kr. i forsalg og 100 kr. i døren. Dørene åbnes kl. 20 og koncerten er stående.

pede

Den 22. april kl. 20 spiller Teitur Lassen solokoncert. En billet til aftenens koncert koster 175 kr. i forslag og 210 kr. i døren. Dørene åbnes kl. 19 og koncerten er siddende.

teitur

Den 30. april har Gimle arrangeret koncert med Brødrene Olsen i Jyllingehallen. Arrangementet er for alle, men samtidig et særligt tilbud til unge med handicap. Koncerten starter kl. 20 og dørene åbnes kl. 19. En billet til aftenens koncert koster 150 kr. i forsalg og 170 kr. i døren. Ledsagere er gratis, hvis de medbringer et gyldigt ledsagerbevis.

olsen

/Stine Amanda