Livsglædecentret 8 km syd for Roskilde, august 2014Livsglædecentret
v/ Sanne Mikaela Bazlamit
Sexolog, parterapeut og tantramassagebehandler
Brøndvejen 5
4621 Gadstrup
Tlf. 40 95 88 75
livsglaedecentret@gmail.com

Book en tid online

Følg Livsglædecentret på Facebook

Genfind hinanden
Et parforhold uden kærlighed, nærvær og livsglæde er ikke, hvad du fortjener. Slås du med disse udfordringer, kan Livsglædecentret hjælpe dig og din partner til et bedre og mere harmonisk liv i kærligt samvær.

Sanne Mikaela Bazlamit er ejer af Livsglædecentret, som blev grundlagt i 2004, beliggende i landlige omgivelser lige uden for Roskilde. Hun er uddannet socialpædagog, dramalærer, sexolog og parterapeut, og hun er medlem af Dansk Sexolog Forening samt Sex og Samfund.

Sanne Mikaela BazlamitParterapi
Når man har dannet par igennem mange år, kan man være vokset en del fra hinanden. Måske er nærværet og omtanken for partneren ikke længere helt den samme, eller man har måske med årene fået fysiske skavanker. I Livsglædecentrets parterapi genfinder I hinanden og lærer jeres kroppe at kende på en ny og anderledes måde.

Tantramassage handler om hele mennesket og hele kroppen. Fokus er på at røre ved hinanden, mens det rent seksuelle er en biting og en sidegevinst. Gennem berøringen lærer man at lytte til hinandens signaler og mærke partnerens livsglæde. Som Sanne Mikaela Bazlamit siger: ”Man heler bedst et parforhold ved hjælp af kærlighed”.

“Sanne har en fantastisk evne til at give plads til os begge, så vi føler os set og hørt. Krigen er slut. Der er blevet skabt en tryghed til, at vi tør nærme os på ny og finde kærlighed og sex efter 40 års ægteskab”, udtaler et par efter et endt terapi-forløb.

Individuel rådgivning og tantramassagebehandling
Livsglædecenteret tilbyder desuden individuel coaching, samtaler og tantramassagebehandling. Samtalerne kan foregå pr. telefon, pr. mail eller ansigt til ansigt. Har du problemer med dit sexliv, hjælper det at tale om det. Sanne Mikaela Bazlamit har hjulpet mange mennesker gennem årene med emner som f.eks. utroskab, seksuel udvikling, fordomme og skam, manglende lyst, rejsningsproblemer, manglende orgasme, pornoafhængighed og fantasier.

Book en tid online

livsglædecentret tantraBliv certificeret Tantramassagebehandler
Livsglædecenteret startede i 2011 Danmarks første Tantramassagebehandler uddannelse. Uddannelsen varer to år, den er certificeret og RSAB-godkendt. Uddannelsen er opdelt i to dele. Det første år fokuseres på kursistens egen personlige udvikling, mens man det andet år lærer at behandle andre mennesker og udvikle sig til professionel tantramassagebehandler.

Undervisere på uddannelsen er Sanne Mikaela Bazlamit og en lang række gæstelærere med særlige kompetencer inden for bl.a. personlig udvikling, maskulin seksualitet, selvværdsproblemer, meditation, zoneterapi og Reiki healing.

Al undervisning foregår i Livsglædecenteret i Gadstrup ved Roskilde.