Peter Fisker Lassen
Peter Fisker Lassen

Roskilde Skadedyrsservice
Søndre Mellemvej 35
4000 Roskilde
Tlf. 71 99 30 50

Følg Roskilde Skadedyrsservice på Facebook

Skadedyr er ikke til at spøge med
Roskilde Skadedyrsservice er et autoriseret skadedyrsbekæmpelsesfirma, der tilbyder hjælp til både private og erhverv på hele Sjælland. Firmaet hjælper med fjernelse og udryddelse af skadedyr såsom hvepse, mus, rotter og myrer, samtidig med at der tilbydes rydning og desinfektion af boliger i forbindelse med dødsfald. Mødet med skadedyr og problemer i den forbindelse er aldrig sjove, da det ofte kan være ganske besværligt og dyrt at bekæmpe dem, hvis man venter for længe. Roskilde Skadedyrsservice kan hurtigt og effektivt hjælpe dig med alle skadedyrsproblemer, da der bag firmaet ligger mange års erfaring på alle fronter.

Virksomheden er under Peter Fisker Lassens ejerskab vokset stødt og roligt, siden han købte virksomheden af nu afdøde Piet Grønlund Nielsen i 2012. I 2015 flyttede virksomheden fra Ringsted til Roskilde.

”Vi bekæmper og forebygger”
Mange rammes på et eller andet tidspunkt af skadedyr, hvilket aldrig er belejligt. Roskilde Skadedyrsservice kan i alle tilfælde gøre noget for dig, så skaderne forebygges eller minimeres. Firmaet har førstehåndskendskabt til de mange forskellige former for bekæmpelse, der findes.

Roskilde Skadedyrsservice hjælper dig med at bekæmpe skadedyrene, men der tilbydes også forskellige former for forebyggelse, som vil hindre skadedyrene i at genere dig og dine omgivelser fremover.

Du kan enten booke en engangsaftale eller indgå en fast abonnementsordning, der på længere sigt vil sørge for, at du slipper for de gener, som skadedyrene kan forårsage.

Når skadedyrene er svært tilgængelige
Hos Roskilde Skadedyrsservice udbydes erhvervsklatring, hvilket gør, at firmaet også kan hjælpe dig på de steder, hvor andre ikke kan nå. Eksempelvis tilbyder firmaet duesikring på tage og skilte, da en professionel erhvervsklatrer med mange års erfaring kan kontaktes på telefon 20 53 30 50 døgnet rundt, hvis du skulle have brug for hjælp.

Døgnservice hjælper med akutte problemer
Roskilde Skadedyrsservice hjælper både private og virksomheder, der ofte indgår en kontrol/serviceaftale. Du kan få et gratis og uforpligtende eftersyn som inkluderer tilbud og løsningsforslag til bekæmpelse og forebyggelse af skadedyr, og du kan indgå en serviceaftale med firmaet, hvor der tilbydes hyppige inspektioner.

Alle akutte problemer kan løses, da firmaet har døgnservice, således at du som kunde kan få hjælp, når problemerne melder sig.

Besøg hjemmesiden (www.roskildeskadedyrsservice.dk), hvor du kan læse mere om de forskellige former for bekæmpelse af utøj og andre skadedyr, som firmaet tilbyder. Dine skadedyrsproblemer vil af Roskilde Skadedyrsservice blive behandlet hurtigst muligt, og du kan ringe og få en uforpligtende snak om problemet, hvor du kan høre, hvordan du nemmest bekæmper og/eller forebygger mulige skadedyr.