as poleringAS Polering og Rengøring
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook

Grundigt og veludført arbejde
Renlighed er vigtigt for trivslen både i hjemmet og i erhvervsmæssige sammenhænge, og AS Polering og Rengøring i Roskilde kan hjælpe dig med et opretholde et højt niveau. Firmaet tilbyder vinduespudsning og rengøring, som eksempelvis kan omfatte pudsning af vinduer, afvask af vindueskarme, rengøring af toilet/bad samt hovedrengøring.

AS Polering og Rengøring kan hjælpe dig med alle tænkelige områder indenfor vinduespudsning og rengøring, da firmaet er baseret på god erfaring indenfor branchen.

as polering2Kvalitet, stabilitet og tillid sikrer et veludført arbejde
De tre mærkesager kvalitet, stabilitet og tillid er centrale for AS Polering og Rengøring, der altid stræber efter at opnå det bedste resultat. Som kunde vil du opleve, at firmaet altid vægter dine krav og behov højest og sikrer dig stabilitet og tillid.

AS Polering og Rengøring er fleksible og overholder alle aftaler, som kan indgås på store dele af Sjælland, der er firmaets primære arbejdsområde. Du er dog også velkommen til at kontakte firmaet, selvom din bolig eller virksomhed skulle ligge udenfor nogle af primærbyerne såsom Roskilde, Slagelse og Næstved.

Vil du høre mere om den vinduespudsning og rengøring, som AS Polering og Rengøring tilbyder, kan du kontakte firmaet eller besøge hjemmesiden for at finde yderligere informationer om ydelser og priser.