tømrermester søren andersenTømrermester Søren Andersen A/S 
Eget Bo 7
4000 Roskilde
Tlf. 28 12 46 38
ra@sabyg.dk

Bådebyggeren gik i land
Tømrermester Søren Andersen var oprindelig bådebygger. Tilbage i 1980erne havde han sin virksomhed på den samme adresse, hvor firmaet Tømrermester Søren Andersen nu har hjemme. Udviklingen i bådebyggerfaget betød for omkring 30 år siden, at Søren Andersen overvejede, hvilken retning han ønskede, at virksomheden skulle udvikle sig.

Det er aldrig let for en professionel håndværker at tage en beslutning om grundlæggende at ændre sit firma, men springet fra bådebygger til tømrermester var dog ikke så fjern. Kærligheden til at arbejde med trækonstruktioner af enhver slags er naturligvis den samme, men der er stor forskel på at bygge træskibe og være en del af en stor byggeentreprise på land.

Da det blev tydeligt, at bådebyggeriet alene ikke ville kunne udvikles, så Sørens ambitioner blev opfyldt, blev der foretaget et valg. Søren Andersen, som også er tømrer og snedker, etablerede sit eget tømrerfirma.

Tømrerfirmaet Søren Andersen i Roskilde kom til at gå godt. Heldigvis viste Rasmus, Sørens søn, samme interesse for faget, og for nogle år siden gennemførte tømrerfirmaet et vellykket generationsskifte, hvor Rasmus Andersen overtog ledelsen og direktørstolen efter sin far.
I dag er det Rasmus, der står i spidsen for tømrerfirmaet med de mange ansatte, og som har som sit speciale at være engageret i større entrepriser, både som fag- og hovedentreprenør. 

tømrermester søren andersen2En alsidig entreprenørvirksomhed udvikler sig
Det har vist sig, at både omstruktureringen af virksomheden og generationsskiftet har været en succes. Søren er stadig den aktive og nidkære håndværker i firmaet, men ledelsen og ansvaret for beregninger og de overordnede beslutninger har virksomhedens stifter i dag overdraget til Rasmus.

Rasmus Andersen er ligesom sin far uddannet tømrer og snedker, og som sidste ”skud” på stammen er der opført et splinternyt snedkerværksted i tømrerfirmaet, som Rasmus venter sig en del af. Ligesom alt indenfor energioptimering af byggerierne er kommet til, så Søren Andersen A/S står godt rustet til fremtiden.

Tømrerfirmaet Søren Andersen A/S kan i dag tilbyde at være hovedentreprenør i alle former for byggeri. Hvis du skal have bygget helt nyt, skal ombygge et eksisterende byggeri eller har en helt enkel opgave, der skal løses, kan du trygt henvende dig her. Medarbejderne har både erfaringen og den referenceliste, der viser de mange byggerier, hvor firmaet har stået for entreprisen.

For dig som kunde er det en stor fordel, at du har mulighed for at henvende dig til Rasmus personligt, og I sammen kan gennemgå dine planer og alle tegningerne. Du vil herefter opleve, at det personlige forhold, som startede med jeres første drøftelse, kommer til at fortsætte i takt med, at projektet udvikler sig fra tegning til færdigt byggeri.

Rasmus Andersen har fået et stærkt, professionelt fundament at bygge på fra gamle dage. Og derfor er det lykkedes ham at bibeholde og arbejde videre med det samme sigte, som Søren udviklede i sin tid, nemlig det personlige forhold til kunden og ønsket om, at aftaler overholdes til punkt og prikke.

Så selvom alting går stærkt på en byggeplads, og der er store krav til specialviden og krav fra myndigheder, er det stadig firmaets grundlæggende tanke, at det personlige forhold mellem kunde og håndværker ikke må gå i stykker. Der skal aldrig være mere travlt omkring et projekt, end at tilliden mellem kunden og hovedentreprenøren bevares hele vejen igennem.

tømrermester søren andersen3Klar til kamp
En stab af professionelle fagfolk er tømrerfirmaet vigtigste aktiv. De udfører deres arbejde indenfor en lang række fagområder, hvor firmaet ud over at være hovedentreprenør kan indgå som professionel samarbejdspartner. Bl.a. udføres gulvservice. 

Det nye snedkerværksted betyder, at i renoveringer eller tilbygninger, hvor det ikke er muligt at benytte en ”hyldevare”, så kan snedkerværkstedet selv fremstille det ønskede.

Søren Andersen A/S har også fokus på energioptimering og har referencer indenfor:
• Facadeisolering
• Vinduesudskiftning – komfort og økonomi
• Sokkel isolering
• Krybekælder – gulvisolering
• Loftisolering

Har du brug for en gennemgang af dit næste projekt eller vil du gerne have et konkret, uforpligtende tilbud, skal du endelig kontakte Søren Andersen A/S. Så bliver idé hurtigt til virkelighed.