Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AUDITIONDAY

3. juni 2017 19:30

AuditionDays har øjnene rettet mod poppens verden når B-siden, De Nøgne Øjne og Virgo Son besøger Gimle.

B-siden

B-siden er en Roskilde-baseret popkvartet, som spiller dansksproget musik med glade, gennemtænkte og kreative tekster. Når B-siden folder sine sommertoner ud, forfalder man straks til længslen efter nyslået græs og myggestik. De to hårdtslående guitarer akkompagnerer med en legende lethed den unikke vokal, som udgør B-sidens lydbillede. Dette potpourri af sjæl, pop, og kærlighed krydres desuden også til tider med mandolin, som giver musikken endnu en dimension. Dette kan bl.a. høres på ”Kaffe Ind Kaffe Ud”, hvor mandolin næsten bliver til en kaffe-si, som runder smagen og lyden endnu mere.

De fire herrer skaber, med deres lyrik, en spøjs, men naturlig, pendant til virkelighedens verden, med kaffe, myggestik og soleksem. På scenen sammen skaber de fire gutter en hyggelig atmosfære, som spiller sammen med tilskueren og opfordrer til improvisation.

De Nøgne Øjne

De Nøgne Øjne er et lille neo-psykedelisk poporkester, med rødderne solidt plantet i 60’ernes og 70’ernes melodiøse tilgang til musikken og den gode komposition. Gruppen blev dannet i 2014 af guitarist Nick Willum Thøgersen og sangskriver Christopher Nick Hansen, i efterdønningerne af bruddet med musikprojektet ”De Elskværdige”.

Målet var at fremelske et musikalsk bastardbarn af The Beatles´ melodier og sound, samt The Rolling Stones’ energi og nerve, og iklæde det en kappe af god, dansk lyrik.

“De Nøgne Øjne er endnu et band, som rider med på den neo-psykedeliske bølge, som ikke viser tegn på at flade ud. Og den bølge rider de ganske godt, med positivt poppede toner og good vibes.” – Ken Damgaard Thomsen, GFR.

Virgo Son

Virgo Son (aka Mikkel), er en singer/songwriter på blot 20 år. Det er solo og helt akustisk, med fængende melodier, gribende tekster, udfordrende guitarspil og en stærk dynamik. Et godt mix mellem Bob Dylan’s historiefortælling, Ed Sheeran’s moderne lyd og sceneoptræden, og John Mayer’s musikalske komposition og guitarlir.

Virgo Son har allerede nået over landets grænser med afspilninger i Britisk radio og shows i Berlin, men har også optrådt på de hjemmelige breddegrader bl.a. til Slagelse Festuge.

 

AuditionDays er både en koncertaften, samt en mulighed for nye bands at komme videre i deres karriere. ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere – sætter med AuditionDays fokus på de musikalske stjernefrø, der efter endt live koncert får feedback fra et panel af erfarne og markante folk i den danske musikbranche. Ved at få udpeget stærke og svage sider kan den enkelte artist/band arbejde mere målrettet og fokuseret mod at nå deres mål.

I stedet for at gøre musik til en sport med tabere og vindere, som i landets mange bandkonkurrencer, ønsker ORA med AuditionDays at styrke alle de deltagende bands. Og dette har over 300 artister og bands fået glæde af indtil videre

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
3. juni 2017
Tidspunkt:
19:30

Sted

gimle
Helligkorsvej 2
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier