Kvalitetssenge i Roskilde

Drømmeland

Darupvang 5-7

4000 Roskilde

Tlf. 46 11 67 07

Drømmeland på Facebook

Drømmeland på Instagram

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 10-18

Lørdag – søndag kl. 10-16

Eksperter i senge i Roskilde

Drømmeland er en dansk virksomhed, der forhandler senge og madrasser i Roskilde, Holbæk, København og resten af landet.

Forretningen giver 2,5 års garanti på alle produkter og hele 25 års fabriksgaranti på sengenes ramme og fjederbund. Også motorerne i butikkernes elevationssenge kommer med en særlig garanti. Dermed kan du være sikker på, at du får god kvalitet, når du køber senge i Roskilde hos Drømmeland.

Besøg Drømmeland i Roskilde

Drømmeland er byens største ekspert i senge med et stort udvalg af alle typer af senge i alle prisklasser. Du finder således både elevationssenge, kontinentalsenge, plansenge og boksmadrasser i Roskilde Drømmeland. Har du særlige ønsker til specialmål, madrasser, sengegærder eller lignende, så kig ind forbi butikken på Darupvang og hør mere.

Butikken ligger lige ved afkørsel 13 fra motorvejen, og du kan parkere gratis uden for, når du skal kigge på senge i Roskilde. Kommer du med offentlig transport, så kan du tage bus 240 fra Roskilde Station. Bussen har stoppested på Ringstedvej – 50 meters gang fra forretningen.

Indenfor i butikken møder du et team af veluddannet personale med et stort produktkendskab til udvalget af senge og madrasser. Du får en ærlig, professionel og individuel rådgivning, så du nemt kan få et overblik over de relevante sengevarianter og få hjælp til at vælge den bedste seng med de rette madrasser til din ryg og dine behov.

En god seng passer netop til dig og din krop. Er du og din partner på udkig efter en fælles seng, så er det naturligvis muligt at vælge madrasser individuelt, så det passer til begge parter.

Vil du kigge lidt på egen hånd først, så gå rundt op oplev den imponerende butik på hele 760 kvadratmeter og 50 forskellige sengeopstillinger. Der finder du helt sikkert noget for din smag og stil.

Forhandler af Tempur senge i Roskilde

Drømmeland forhandler Tempur Platin senge og har en komplet Tempur-udstilling i forretningen.

Søger du efter et godt tilbud på madrasser og senge i Roskilde, så hold øje med butikkens udvalg af udstillingsmodeller, der jævnligt er på tilbud med store besparelser. På Drømmelands hjemmeside kan du også holde øje med de aktuelle tilbud på udstillingssenge i Roskilde.