vineE & E Vin ApS
Næstvedvej 1
4180 Sorø
Tlf. 30 25 89 88
mail@eogevin.dk

E & E Vin på Facebook 

Charmerende vine fra Frankrig, Italien, Spanien og Rumænien
Selvom vi ved, at pris og kvalitet ofte følges ad, er vinkøb for mange lidt af en jungle. Heldigvis er der mennesker, som ved så meget om vin, at de blot ved at dufte til vinen og smage på en lille tår kan fortælle om, hvordan vinen er sammensat. Måske endda hvor den kommer fra, og hvilket år druerne er høstet.

Ved man ikke så meget om vin, vil man typisk holde sig til de stilsikre vinlande som Frankrig, Italien og Spanien, men det betaler sig ofte at tænke i utraditionelle baner. E & E Vin har specialiseret sig i vinbæltet mellem den fyrretyvende og den halvtredsindstyvende breddegrad, hvor naturen har sørget for, at der kan dyrkes god vin. Dette bælte omfatter ikke mindst det fremragende vinland Rumænien.

E & E står får Erik og Ester, indehaverne, der gennem utallige rejser har opbygget et solidt kendskab til de omtalte vindistrikter og de bedste leverandører her.

Typisk for en moderne vinforhandler har E & E Vin gjort deres sortiment tilgængeligt i en webshop. Her kan hele Danmark få adgang til den indsigt, som den passionerede vinhandel har oparbejdet.

Læs mere her