Min Bolighandel
v/ Poul Stubkjær Djursner
Ruggårdsvej 12
4000 Roskilde
Tlf. 50 50 60 60
poul@minbolighandel.dk

Min Bolighandel på Facebook 

Åbningstider
Mandag: 09.30 – 17.00
Tirsdag: 09.30 – 17.00
Onsdag: 09.30 – 17.00
Torsdag: 09.30 – 17.00
Fredag: 09.30 – 14.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10.00 – 14.00

En god bolighandel kræver en god mægler
Når det drejer sig om boligen, uanset om vi taler om villa, ejerlejlighed, andelsbolig eller noget helt fjerde, er det uomtvisteligt vigtigt, at du har følelsen af, at den mægler, som du skal arbejde sammen med, er en person, du følger tillid til. En bolighandel er en tillidssag, hvor der er mange beslutninger og detaljer, som du skal fornemme at din mægler vil håndtere professionelt og loyalt.

Det virtuelle boligkontor er altid åbent
Når du ser det billede, som pryder hjemmesiden for Min Bolighandel  og Facebooksiden af samme navn, kan du se et hold, som har et tæt samarbejde om at give dig den bedst mulige betjening, når du har brug for en ejendomsmægler. Den smilende herre i midten på billedet er Poul Stubkjær, som har sin ejendomsmæglervirksomhed i Roskilde, som dækker området Roskilde, Jyllinge og Ølstykke.

Ejendomsmæglerkæden Min Bolighandel har udviklet et hjemmesidebaseret koncept, som går ud på, at kontakten til ejendomsmægleren sker via hjemmesiden, og det er her, at aftalerne f.eks. om en salgsvurdering eller fremvisning kommer i stand. Det betyder i sin enkelhed, at Min Bolighandel tilbyder en professionel og gennemført boligrådgivning og –handel uden fordyrende udgifter til kontorer, fordi det kontor, hvor du møder din mægler, er selve hjemmesiden.

min bolighandel bilerSalærer, der er til at forstå
Når du skal sælge din bolig, er det naturligvis vigtigt for dig at have et overblik over, hvilke udgiftsposter, der kommer til at påvirke den endelige handel. Det er derfor en stor fordel, at du allerede før din mægler går i gang med at sætte dit hus til salg, har det nødvendige overblik.

Det har du muligheden for at få på den hjemmeside, som nok bedst kan betegnes som Min Bolighandels kontor. Når du i hele regnestykket for bolighandelen kan se en post, som omfatter hele pakken af ydelser fra Min Bolighandel, så ved du, hvad du har at rette dig efter. Og det gør vel ikke noget, at udgifterne til din mægler har et konkurrencedygtigt niveau?

Min Bolighandel tilbyder dig følgende pakke, som indeholder alt det, du har brug for en mægler til:

• Fremvisning
• Salg
• Udarbejdelse af dokumenter
• Sagens behandling fra start til slut
• Bred annoncering på internettet (bl.a. minbolighandel.dk, boligsiden.dk, boliga.dk og keybo.dk)
• En professionel fotograf, så din bolig fremstår indbydende og attraktiv

Bestil en uforpligtende salgsvurdering
Alting er fra Min Bolighandels side gjort så overskueligt og enkelt som muligt. Det betyder også, at du kan bestille din mægler til en salgsvurdering hjemmefra ved at udfylde en enkel forespørgsel.