Foder

FoderAutomaten
Brordrup bygade 2 B
4621 Gadstrup
Tlf: 24 91 88 50
info@foderautomaten.dk

Følg FoderAutomaten på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 14-18
Lørdag kl. 10-14
Eller efter telefonisk aftale

Billigt, nemt og bekvemt
Første gang, du hører navnet på landsbyen Brordrup, er det meget muligt, at du tænker: ”Hvor mon Brordrup ligger?” Men når din GPS har fundet Brordrup Bygade 2B, og du har besøgt FoderAutomaten, tænker du måske: ”Hvorfor har jeg ikke fundet den butik noget før?”

Hvis du kommer fra Roskilde og kører mod Køge, er det slet ikke så svært at finde Brordrup, for når du er forbi Roskilde Lufthavn, skal du blot dreje til højre mod Gadstrup og så videre frem til Brordrup.

hund1Velkommen til webshoppen
Det er dog ikke strengt nødvendigt at køre til Brordrup for at besøge FoderAutomaten. For butikken er samtidig en velassorteret webshop, hvor du kan gå på indkøb hjemme fra din stue.

Når du klikker dig frem til webshoppen er det let og overskueligt at orientere sig i menuen med hovedgrupperne ”Hunde”, ”Katte”, ”Gnaver” og ”Lopper & tæger”. Og hundene og kattene på siden har deres egen fodermenu. Det er således enkelt at finde lige præcis det fodermærke foder eller udstyr, du skal bruge til dine dyr.

Alle produkterne er vist som billeder og med angivelse af pris, og billedet kan forstørres ved at klikke på det. Som en speciel service på siden er det muligt at få endnu flere detaljer vist ved at manøvrere rundt med musen på det viste billede.

Det kan lyde en smule teknisk, men prøv selv de mange muligheder på siden. Du kan eksempelvis se nærmere på en flot løbegård til dine kaniner.

Refleksvest til hund

Historien bag FoderAutomaten
Virksomheden blev startet tilbage i 2005 af tre driftige iværksættere, som kunne se fordelen ved at kombinere en fysisk butik med udstyr og foder til husdyr med en webshop. Der blev travlt både i virksomheden og i privatlivet, og de tre ejere valgte at sælge det populære koncept til den nuværende indehaver, Trine, i 2010.

Trine bor på gården, som huser virksomheden, og hun havde været glad for at handle hos FoderAutomaten tidligere. Derfor indrettede hun firmaet i en længe på den gård i Brordrup, hvor Trine og hendes forældre bor. Siden Trine overtog FoderAutomaten, har hun udvidet sortimentet til også at omfatte artikler og foder til gnavere og fugle.

Naturligvis også på Facebook
Der er en tredje måde at besøge FoderAutomaten på, for Trines forretning er også præsenteret på Facebook, hvor du udover at oplyses om FoderAutomatens service og produkter også kan følge lidt med i den hverdag, der er med de mange søde dyr omkring Trine og FoderAutomaten.

Hvad siger kunderne?
“Dejlig butik altid hjælp at hente og god service.” – Lone Larsen

“Altid rigtig god betjening.” – Heidi Palne

“Super service og billigt.” – Mike Tørnblad